GTO'DA İMZALAYACAK

Çayırova 27.01.2016 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTO'DA İMZALAYACAK

‘Karmaşa’ adlı romanını piyasaya süren görme engelli yazar Furkan Uğur Eşitti için Gebze Ticaret Odası tarafından bir imza günü düzenlenecek. Eşitti, romanını Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’na da hediye etti.

Edebiyat dünyasında bir ilke imza atan Furkan Uğur Eşitti, polisiye bir roman yazan ilk görme engelli yazar oldu. Gebze Ticaret Odası da görme engelli yazar Eşitti’ye yeni yayınları için destek olma kararı aldı. İstihbaratçı olma hayalini ‘Karmaşa’ adlı romanında gerçekleştiren Furkan Uğur Eşitti’ye oda binasında bir de imza günü düzenlenecek.  GTO’DA İMZA GÜNÜ Konu hakkında bir açıklama yapan yazar Furkan Uğur Eşitti, “GTO Başkanı Nail Çiler’in katkıları ile oda binamızda 29 Ocak Cuma akşamı saat 18.30’da bir imza günü etkinliğimiz olacak. Proje ve destekleri nedeniyle Nail Bey ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. Bu arada Eşitti’nin kitabını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da hediye ettiği belirtildi. Eşitti imza gününe ilişkin olarak aptığı açıklamada, “Bir damla mürekkep milyonlarca kişiyi düşündürebilir düsturuyla yazdığım bu kitabı siz değerli dostlarım için imzalayacağım. Bu özel günümde tüm dostlarımızı yanımızda görmek isterim.”dedi.Ayrıca Eşitti kitap imzalama programı sonrasında “Kadim Medeniyetimizde Engellinin Yeri” konusu ile ilgili larak bir de konferans verecek.
‘Karmaşa’ adlı romanını piyasaya süren görme engelli yazar Furkan Uğur Eşitti için Gebze Ticaret Odası tarafından bir imza günü düzenlenecek. Eşitti, romanını Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’na da hediye etti.

Edebiyat dünyasında bir ilke imza atan Furkan Uğur Eşitti, polisiye bir roman yazan ilk görme engelli yazar oldu. Gebze Ticaret Odası da görme engelli yazar Eşitti’ye yeni yayınları için destek olma kararı aldı. İstihbaratçı olma hayalini ‘Karmaşa’ adlı romanında gerçekleştiren Furkan Uğur Eşitti’ye oda binasında bir de imza günü düzenlenecek.

 GTO’DA İMZA GÜNÜ

Konu hakkında bir açıklama yapan yazar Furkan Uğur Eşitti, “GTO Başkanı Nail Çiler’in katkıları ile oda binamızda 29 Ocak Cuma akşamı saat 18.30’da bir imza günü etkinliğimiz olacak. Proje ve destekleri nedeniyle Nail Bey ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. Bu arada Eşitti’nin kitabını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da hediye ettiği belirtildi. Eşitti imza gününe ilişkin olarak aptığı açıklamada, “Bir damla mürekkep milyonlarca kişiyi düşündürebilir düsturuyla yazdığım bu kitabı siz değerli dostlarım için imzalayacağım. Bu özel günümde tüm dostlarımızı yanımızda görmek isterim.”dedi.Ayrıca Eşitti kitap imzalama programı sonrasında “Kadim Medeniyetimizde Engellinin Yeri” konusu ile ilgili larak bir de konferans verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.