19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO'da Mart Meclisi tamam!

Gebze 28.03.2019 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTO'da Mart Meclisi tamam!

Gebze Ticaret Odası Mart ayı meclis oturumu üyelerin, meslek komitesi üyelerinin yoğun bir katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıya GTO başkanı Nail Çiler, meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu, genel sekreter Mustafa Sekin, eski meclis başkanı Nejat Karaağaç, GTO yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı. Toplantı öncesi TOBB'un istihdam kampanyası ile ilgili bir video sunumu yapıldı. İş Kur Gebze Şube müdürü Nurullah Karataş, İstihdam kampanyası ve yeni teşvikler ile ilgili meclis üyelerine bilgi verdi. Karataş, Gebze’nin istihdam anlamında oldukça önemli bir merkez olduğunu belirterek istihdam teşviklerinden 3 aylık ücret desteği, ilave istihdam desteği, işbaşı eğitimleri, kısa çalışma ödenekleri ile ilgili sunumunu yaptı.TOBB Kocaeli Genç Girişimciler kurulu başkanlığına seçilen meclis başkan vekili Tufan Şahinkesen’e GTO Başkanı Nail Çiler plaket verdi. HAYIRLI OLSUN Üyelere ve yönetim kuruluna yönelik bir konuşma gerçekleştiren GTO Başkanı Nail Çiler 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin bölge ilçelerimize, ilçe halkına hayırlar getirmesini temenni etti. Yerel seçimler nedeniyle belediye başkanı olacak isimlerin akıllı şehirler oluşturulmasında önemli bir performans göstermeleri gerektiğinin altını da çizen GTO Başkanı Nail Çiler, teknoloji hastanesi, akıllı makinaların insan hayatında ki önemi gibi başlıkları da konuşmasında detaylandırdı.
Gebze Ticaret Odası Mart ayı meclis oturumu üyelerin, meslek komitesi üyelerinin yoğun bir katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıya GTO başkanı Nail Çiler, meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu, genel sekreter Mustafa Sekin, eski meclis başkanı Nejat Karaağaç, GTO yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı. Toplantı öncesi TOBB'un istihdam kampanyası ile ilgili bir video sunumu yapıldı. İş Kur Gebze Şube müdürü Nurullah Karataş, İstihdam kampanyası ve yeni teşvikler ile ilgili meclis üyelerine bilgi verdi. Karataş, Gebze’nin istihdam anlamında oldukça önemli bir merkez olduğunu belirterek istihdam teşviklerinden 3 aylık ücret desteği, ilave istihdam desteği, işbaşı eğitimleri, kısa çalışma ödenekleri ile ilgili sunumunu yaptı.TOBB Kocaeli Genç Girişimciler kurulu başkanlığına seçilen meclis başkan vekili Tufan Şahinkesen’e GTO Başkanı Nail Çiler plaket verdi.

HAYIRLI OLSUN
Üyelere ve yönetim kuruluna yönelik bir konuşma gerçekleştiren GTO Başkanı Nail Çiler 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin bölge ilçelerimize, ilçe halkına hayırlar getirmesini temenni etti. Yerel seçimler nedeniyle belediye başkanı olacak isimlerin akıllı şehirler oluşturulmasında önemli bir performans göstermeleri gerektiğinin altını da çizen GTO Başkanı Nail Çiler, teknoloji hastanesi, akıllı makinaların insan hayatında ki önemi gibi başlıkları da konuşmasında detaylandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.