19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO’da renkli seminer

Gebze 14.02.2020 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO’da renkli seminer

Gebze Ticaret Odası önemli bir seminere imza attı. 23.Meslek Komite Üyeleri tarafından bağışıklık sistemi ve anne sütü konularıyla ilgili olarak düzenlenen seminer GTO Başkanı Nail Çiler’in konuşması ve Mother’s Milk Anne Bebek Sağlığı Yaşam Merkezi Kurucusu Arzu Yörükoğlu’nun sunumları ile devam etti. ÜRETİP ÇALIŞMA AZMİMİZ SÜRECEK GTO’da düzenlenen seminer ilginç görüntülere imza atarken siyasetçilerin ve STK temsilcilerinin seminere gösterdikleri ilgi fazla oldu. Seminer öncesi konuşan GTO Başkanı Nail Çiler önemli mesahlar verdi. Başkan Çiler, “Oda olarak üretip çalışma hevesimiz devam edecek. Elazığ depremine ilk koşanlardan birisi bizler olduk. Buradan yeniden deprem acısının yüreğimizi yaktığını söyleyip, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum” dedi. YAŞAMIN HER ALANINDA VARIZ Başkan Çiler konuşmasının devamında, “Sosyal etki merkezimizin açılışı on ay oldu. Alışveriş merkezinde gıda, kırtasiye ve temizlik ürünleri bulunuyor. Bildiğiniz üzere ihtiyaç sahibi istediğini alıyor. Hayatın ve yaşamın her alanında varız. Eğitim olmazsa olmazımız. Buradan sevgililer gününü de kutluyorum. Sevgi en yüce değer. Her başarılı erkeğin arkasında da bir kadının olduğunu söylemek istiyorum, sevdikleriniz hep yanınızda olsun” şeklinde konuştu. SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİRMELİYİZ Başkan Nail Çiler’in konuşmasının ardından Mother’s Milk Anne Bebek Sağlığı Yaşam Merkezi Kurucusu Arzu Yörükoğlu bir sunum gerçekleştirdi. Yörükoğlu, “1990 yılından bu yana sağlık sektörünün içerisindeyim, bundan dolayı mutluyum. Sosyal medyada birbirimizi takip edip büyük bir halka olalım. Sağlıklı bireyler olmadan toplumun olumlu anlamda gelişmesi söz konusu olamaz” derken emzirme çözümleri ve anne sütünün önemini anlattı. HABER: R.SILA GÜVENÇ        

Gebze Ticaret Odası önemli bir seminere imza attı. 23.Meslek Komite Üyeleri tarafından bağışıklık sistemi ve anne sütü konularıyla ilgili olarak düzenlenen seminer GTO Başkanı Nail Çiler’in konuşması ve Mother’s Milk Anne Bebek Sağlığı Yaşam Merkezi Kurucusu Arzu Yörükoğlu’nun sunumları ile devam etti.

ÜRETİP ÇALIŞMA AZMİMİZ SÜRECEK

GTO’da düzenlenen seminer ilginç görüntülere imza atarken siyasetçilerin ve STK temsilcilerinin seminere gösterdikleri ilgi fazla oldu. Seminer öncesi konuşan GTO Başkanı Nail Çiler önemli mesahlar verdi. Başkan Çiler, “Oda olarak üretip çalışma hevesimiz devam edecek. Elazığ depremine ilk koşanlardan birisi bizler olduk. Buradan yeniden deprem acısının yüreğimizi yaktığını söyleyip, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

YAŞAMIN HER ALANINDA VARIZ

Başkan Çiler konuşmasının devamında, “Sosyal etki merkezimizin açılışı on ay oldu. Alışveriş merkezinde gıda, kırtasiye ve temizlik ürünleri bulunuyor. Bildiğiniz üzere ihtiyaç sahibi istediğini alıyor. Hayatın ve yaşamın her alanında varız. Eğitim olmazsa olmazımız. Buradan sevgililer gününü de kutluyorum. Sevgi en yüce değer. Her başarılı erkeğin arkasında da bir kadının olduğunu söylemek istiyorum, sevdikleriniz hep yanınızda olsun” şeklinde konuştu.

SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİRMELİYİZ

Başkan Nail Çiler’in konuşmasının ardından Mother’s Milk Anne Bebek Sağlığı Yaşam Merkezi Kurucusu Arzu Yörükoğlu bir sunum gerçekleştirdi. Yörükoğlu, “1990 yılından bu yana sağlık sektörünün içerisindeyim, bundan dolayı mutluyum. Sosyal medyada birbirimizi takip edip büyük bir halka olalım. Sağlıklı bireyler olmadan toplumun olumlu anlamda gelişmesi söz konusu olamaz” derken emzirme çözümleri ve anne sütünün önemini anlattı.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.