19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO’da ‘yeniden yapılandırılma’ konuşulacak!

Gebze 10.07.2018 - 09:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTO’da ‘yeniden yapılandırılma’ konuşulacak!

Gebze Ticaret Odası ve Kocaeli Vergi Dairesi İşbirliği ile “Vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun’’ hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Üyelerinin ticari hayatlarının gelişmesine sağladığı katkılar ile her zaman adından söz ettiren Gebze Ticaret Odası önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yapacak. Oda, “7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun’’ hakkında Kocaeli Vergi Dairesi işbirliği ile Bilgilendirme Toplantısı düzenliyor. Açılış konuşmasını Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman’ın yapacağı toplantının devamında, Gelir İdaresi Grup Müdür Vekili Sn. Mustafa Küçükbalkaya, Gelir İdaresi Grup Müdürü Halil İbrahim Temiz ve Gelir İdaresi Grup Müdürü Levent Şensoy değerli bilgilerini katılımcılar ile paylaşacak olup; toplantı, 12 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’te Gebze Ticaret Odası Meclis Salonunda düzenlenecektir. BİRÇOK KONU ELE ALINACAK Genel katılıma açık olarak düzenlenecek olan toplantıda  “7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun”un içerdiği maddeler; “Kesinleşmiş Alacaklara İlişkin Hükümler ile Ortak Hükümler”, “Kesinleşmemiş veya Dava Safhasında Bulunan Alacaklar”, “İnceleme ve Tarhiyat Safhasında Bulunan İşlemler ile İşletme Kayıtlarının Düzeltilmesi’’, “Matrah ve Vergi Artırımına İlişkin Hükümler ile Bazı Varlıkların Milli Ekonomiye Kazandırılması’’ gibi konular ele alınacaktır. Vergi dairesi yetkililerinin görüşleri ve açıklamaları sonrasında toplantı, soru – cevap usulü ile sona erecektir.
Gebze Ticaret Odası ve Kocaeli Vergi Dairesi İşbirliği ile “Vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun’’ hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Üyelerinin ticari hayatlarının gelişmesine sağladığı katkılar ile her zaman adından söz ettiren Gebze Ticaret Odası önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yapacak. Oda, “7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun’’ hakkında Kocaeli Vergi Dairesi işbirliği ile Bilgilendirme Toplantısı düzenliyor. Açılış konuşmasını Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman’ın yapacağı toplantının devamında, Gelir İdaresi Grup Müdür Vekili Sn. Mustafa Küçükbalkaya, Gelir İdaresi Grup Müdürü Halil İbrahim Temiz ve Gelir İdaresi Grup Müdürü Levent Şensoy değerli bilgilerini katılımcılar ile paylaşacak olup; toplantı, 12 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’te Gebze Ticaret Odası Meclis Salonunda düzenlenecektir.

BİRÇOK KONU ELE ALINACAK

Genel katılıma açık olarak düzenlenecek olan toplantıda  “7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun”un içerdiği maddeler; “Kesinleşmiş Alacaklara İlişkin Hükümler ile Ortak Hükümler”, “Kesinleşmemiş veya Dava Safhasında Bulunan Alacaklar”, “İnceleme ve Tarhiyat Safhasında Bulunan İşlemler ile İşletme Kayıtlarının Düzeltilmesi’’, “Matrah ve Vergi Artırımına İlişkin Hükümler ile Bazı Varlıkların Milli Ekonomiye Kazandırılması’’ gibi konular ele alınacaktır. Vergi dairesi yetkililerinin görüşleri ve açıklamaları sonrasında toplantı, soru – cevap usulü ile sona erecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.