GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

GTO’dan alkışlanacak hareket!

Gebze 28.03.2020 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO’dan alkışlanacak hareket!

GTO Gebze Fatih devlet hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastaneleri yetkilileri ile bir araya gelerek dezenfekten standı, maske ve tıbbı gözlük desteğinde bulunarak örnek olacak bir işe atmanın gururunu yaşadı. Corona virüs salgını nedeniyle gerçekleşen vaka sayıları hem dünyada hem de ülkemizde artarken Gebze Ticaret Odası örnek bir çalışmaya imza attı. GTO Gebze Fatih devlet hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastaneleri yetkilileri ile bir araya gelerek dezenfekten standı, maske ve tıbbı gözlük desteğinde bulunarak örnek olacak bir iş gerçekleşirdi. Her zaman duyarlı olarak toplumun yanında olan Gebze Ticaret Odası yine bir ilke imza atmış oldu. ÜZERİNE DÜŞENİ BİR KEZ DAHA YAPTI GTO Gebze Fatih devlet hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastaneleri yetkilileri ile bir araya gelen GTO yetkilileri dezenfekten standı, maske ve tıbbı gözlük desteğinde bulunarak bu zor günlerde üzerine düşeni yaptı. GTO Başkanı Nail Çiler ve ekibi örnek olmaya devam ederken bu çalışma toplumdan alkış aldı. Üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapacaklarını kaydeden GTO Başkanı Çiler, “Bu zor günlerde kenetlenerek bu işin üstesinden geleceğiz” dedi.

GTO Gebze Fatih devlet hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastaneleri yetkilileri ile bir araya gelerek dezenfekten standı, maske ve tıbbı gözlük desteğinde bulunarak örnek olacak bir işe atmanın gururunu yaşadı.

Corona virüs salgını nedeniyle gerçekleşen vaka sayıları hem dünyada hem de ülkemizde artarken Gebze Ticaret Odası örnek bir çalışmaya imza attı. GTO Gebze Fatih devlet hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastaneleri yetkilileri ile bir araya gelerek dezenfekten standı, maske ve tıbbı gözlük desteğinde bulunarak örnek olacak bir iş gerçekleşirdi. Her zaman duyarlı olarak toplumun yanında olan Gebze Ticaret Odası yine bir ilke imza atmış oldu.

ÜZERİNE DÜŞENİ BİR KEZ DAHA YAPTI

GTO Gebze Fatih devlet hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastaneleri yetkilileri ile bir araya gelen GTO yetkilileri dezenfekten standı, maske ve tıbbı gözlük desteğinde bulunarak bu zor günlerde üzerine düşeni yaptı. GTO Başkanı Nail Çiler ve ekibi örnek olmaya devam ederken bu çalışma toplumdan alkış aldı. Üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapacaklarını kaydeden GTO Başkanı Çiler, “Bu zor günlerde kenetlenerek bu işin üstesinden geleceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.