19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO’dan binlerce aileye yardım!

Gebze 30.09.2019 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO’dan binlerce aileye yardım!

Gebze Ticaret Odası (GTO) iş birliği ile Dilovası’nda hayata geçirilen Sosyal Etki Merkezi’nden binlerce vatandaş yararlandı. Hiçbir ticari amaç gütmeyen Sosyal Etki Merkezi tüm Türkiye’ye örnek olarak vatandaşların beğenisini kazandı.

‘Gıdanı Kurtar’ manifestosuyla ülkenin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlayacak, israfın engellenmesi ve atığın azaltılması ile kurtarılan gıdaların ihtiyaç sahibi ailelere ulaştığı Sosyal Etki Merkezi, geçtiğimiz aylarda Dilovası’nda açılmıştı. Hayata geçirilen projede yaklaşık 6 bin vatandaşa sosyal yardım yapıldı. 214 milyar liralık gıda israfının yapıldığı Türkiye’de bütün kurum ve kuruluşlara örnek nitelikteki bu projede ayda ortalama 2500 kişiye gıda malzemeleri, kırtasiye ve benzeri malzemelerin dağıtımı büyük bir özveri ile gerçekleştirildi.       İHTİYAÇ SAHİPLERİNE UMUT OLDU Tüketim toplumundan uzaklaşmak için yola çıkılan projede; ilk etapta 2 bin kişiye yardım edildi. Gebze Ticaret Odası’nın büyük katkıları ile açılan Sosyal Etki Merkezi, açıldığı ilk günden bu yana ihtiyaç sahiplerine umut oldu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, her zaman vatandaşların istekleri doğrultusunda ortak akılla projeler üreteceklerini dile getirdi.       BU MARKETTE PARA GEÇMİYOR! Kartlara yüklenen kredilerle alışveriş yapan ihtiyaç sahipleri, içerisi adeta bir market olan Sosyal Etki Merkezi’nde para kullanmıyorlar. Ürünler belirlenen kredi miktarları ile ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Kırtasiye ürünlerinden, mutfak malzemelerine, meyveden süt ürünlerine kadar zincir marketlerden farksız olan Sosyal Etki Merkezi sadece ihtiyaç sahiplerinin değil, bütün vatandaşların beğenesini kazanıyor. Kırtasiye ürünlerinin de ayrıca kredisiz ve ücretsiz olarak verildiği merkezden Dilovası halkı ve vatandaşlar memnun. HABER: KÜBRA AKABALI  
Gebze Ticaret Odası (GTO) iş birliği ile Dilovası’nda hayata geçirilen Sosyal Etki Merkezi’nden binlerce vatandaş yararlandı. Hiçbir ticari amaç gütmeyen Sosyal Etki Merkezi tüm Türkiye’ye örnek olarak vatandaşların beğenisini kazandı.

‘Gıdanı Kurtar’ manifestosuyla ülkenin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlayacak, israfın engellenmesi ve atığın azaltılması ile kurtarılan gıdaların ihtiyaç sahibi ailelere ulaştığı Sosyal Etki Merkezi, geçtiğimiz aylarda Dilovası’nda açılmıştı. Hayata geçirilen projede yaklaşık 6 bin vatandaşa sosyal yardım yapıldı. 214 milyar liralık gıda israfının yapıldığı Türkiye’de bütün kurum ve kuruluşlara örnek nitelikteki bu projede ayda ortalama 2500 kişiye gıda malzemeleri, kırtasiye ve benzeri malzemelerin dağıtımı büyük bir özveri ile gerçekleştirildi.

 

 

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE UMUT OLDU

Tüketim toplumundan uzaklaşmak için yola çıkılan projede; ilk etapta 2 bin kişiye yardım edildi. Gebze Ticaret Odası’nın büyük katkıları ile açılan Sosyal Etki Merkezi, açıldığı ilk günden bu yana ihtiyaç sahiplerine umut oldu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, her zaman vatandaşların istekleri doğrultusunda ortak akılla projeler üreteceklerini dile getirdi.

 

 

 

BU MARKETTE PARA GEÇMİYOR!

Kartlara yüklenen kredilerle alışveriş yapan ihtiyaç sahipleri, içerisi adeta bir market olan Sosyal Etki Merkezi’nde para kullanmıyorlar. Ürünler belirlenen kredi miktarları ile ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Kırtasiye ürünlerinden, mutfak malzemelerine, meyveden süt ürünlerine kadar zincir marketlerden farksız olan Sosyal Etki Merkezi sadece ihtiyaç sahiplerinin değil, bütün vatandaşların beğenesini kazanıyor. Kırtasiye ürünlerinin de ayrıca kredisiz ve ücretsiz olarak verildiği merkezden Dilovası halkı ve vatandaşlar memnun.

HABER: KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.