GTO’DAN DIŞ TİCARET SEMİNERİ!

Gebze 27.03.2019 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTO’DAN DIŞ TİCARET SEMİNERİ!

Gebze Ticaret Odası, Türk Dış Ticaret Vakfı İş Birliğinde Dış Ticaret Uzmanlık Eğitim Programı düzenliyor.

Gebze Ticaret Odası, Türk Dış Ticaret Vakfı İş Birliğinde Dış Ticaret Uzmanlık Eğitim Programı düzenliyor. İhracat ile ekonomik büyüme arasındaki ilişkinin birbirine paralel bir şekilde ilerlemesi sebebiyle; üyelerinin yeni pazarları tanıyarak dış ticaret hacmini arttırması, ihracat ekosistemi içerisinde yer alması ve ilk kez ihracat gerçekleştireceklerin bu anlamda bilgi sahibi olması adına etkin seminerler düzenleyen Gebze Ticaret Odası; bu kez Türk Dış Ticaret Vakfı ile iş birliği sağlayarak, dış ticaret uzmanlık eğitim programı gerçekleştirecektir. 64 SAATLİK SEMİNER Programın 64 Saatlik ve 80 Saatlik olmak üzere iki şekilde, 13 Nisan – 16 Haziran 2019 tarihleri arasında, Cumartesi – Pazar günleri, saat 09:30-13:15 arasında yapılması planlanmaktadır. 64 saat Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimini alan katılımcılar, artı 2 hafta daha eğitim aldıklarında 80 saatlik SABEL Eğitimini tamamlanmış olacaklardır. Tamamlanan bu iki haftalık program, Avrupa Birliği ve Almanya ile yapılan Dış Ticaret Eğitimlerinden oluşmaktadır. BAŞVURU 5 NİSAN’DA SON Eğitim ile ilgili başvurular, 5 Nisan 2019 Cuma gününe kadar https://www.tdvsem.com/basvuru/ adresinde yer alan başvuru formu üzerinden gerçekleştirilecektir. Formda il seçimini “Kocaeli” olarak yaptıktan sonra katılmak isteyen kişinin programı “Dış Ticaret Uzmanlığı 64 saat Gebze” olarak seçmesi gerekmektedir. 64 Saatlik Eğitimin bitiminde Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan TDV – Dış Ticaret Uzmanlığı Katılım Belgelerine, SABEL Eğitimini tamamlandığında ise Türkçe-İngilizce ve Almanca olarak hazırlanmış uluslararası geçerliliğe sahip Dış Ticaret Uzmanlığı Belgelerine sahip olunmaktadır.
Gebze Ticaret Odası, Türk Dış Ticaret Vakfı İş Birliğinde Dış Ticaret Uzmanlık Eğitim Programı düzenliyor.

Gebze Ticaret Odası, Türk Dış Ticaret Vakfı İş Birliğinde Dış Ticaret Uzmanlık Eğitim Programı düzenliyor. İhracat ile ekonomik büyüme arasındaki ilişkinin birbirine paralel bir şekilde ilerlemesi sebebiyle; üyelerinin yeni pazarları tanıyarak dış ticaret hacmini arttırması, ihracat ekosistemi içerisinde yer alması ve ilk kez ihracat gerçekleştireceklerin bu anlamda bilgi sahibi olması adına etkin seminerler düzenleyen Gebze Ticaret Odası; bu kez Türk Dış Ticaret Vakfı ile iş birliği sağlayarak, dış ticaret uzmanlık eğitim programı gerçekleştirecektir.

64 SAATLİK SEMİNER

Programın 64 Saatlik ve 80 Saatlik olmak üzere iki şekilde, 13 Nisan – 16 Haziran 2019 tarihleri arasında, Cumartesi – Pazar günleri, saat 09:30-13:15 arasında yapılması planlanmaktadır. 64 saat Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimini alan katılımcılar, artı 2 hafta daha eğitim aldıklarında 80 saatlik SABEL Eğitimini tamamlanmış olacaklardır. Tamamlanan bu iki haftalık program, Avrupa Birliği ve Almanya ile yapılan Dış Ticaret Eğitimlerinden oluşmaktadır.

BAŞVURU 5 NİSAN’DA SON

Eğitim ile ilgili başvurular, 5 Nisan 2019 Cuma gününe kadar https://www.tdvsem.com/basvuru/ adresinde yer alan başvuru formu üzerinden gerçekleştirilecektir. Formda il seçimini “Kocaeli” olarak yaptıktan sonra katılmak isteyen kişinin programı “Dış Ticaret Uzmanlığı 64 saat Gebze” olarak seçmesi gerekmektedir. 64 Saatlik Eğitimin bitiminde Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan TDV – Dış Ticaret Uzmanlığı Katılım Belgelerine, SABEL Eğitimini tamamlandığında ise Türkçe-İngilizce ve Almanca olarak hazırlanmış uluslararası geçerliliğe sahip Dış Ticaret Uzmanlığı Belgelerine sahip olunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.