GTO’dan geri dönüşüm

Gebze 26.06.2020 - 20:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO’dan geri dönüşüm

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail ÇİLER, videokonferans ile gerçekleştirilen Haziran ayı olağan Meclis toplantısında pandemi sürecinde Oda tarafından alınan önlemler ile yapılan yardımlar hakkında bilgi vererek; planlanan projeleri ve Oda faaliyetlerini bir sunum ile birlikte üyelerle paylaştı. ÇİLER, 365 Oda/Borsa arasında örnek proje olan, ihtiyaç sahiplerinin kendilerine verilen kart ile ücretsiz ve sürekli bir şekilde yararlanabildiği ve 15 aydır faaliyetlerini aralıksız sürdüren Sosyal Etki Merkezi’nde planladıkları yeni projeden de bahsetti. GERİ DÖNÜŞECEK “Sürdürülebilir çevre” hedefiyle geri dönüşüm kutuları oluşturacaklarını belirten ÇİLER; kağıt, plastik, cam gibi ürünlerin geri dönüştürülmesiyle, doğadan aldığımızı doğaya geri sunacaklarını da vurguladı. İhtiyaç sahibi aileler, kağıt, plastik, cam gibi ürünlerin atıkları için oluşturulan geri dönüşüm ünitelerine sağladıkları katkı kadar bonus elde edebilecek, bir pet şişenin geri dönüşüme ulaşmalarını sağlamaları onlara başka bir ürün olarak geri dönebilecek.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail ÇİLER, videokonferans ile gerçekleştirilen Haziran ayı olağan Meclis toplantısında pandemi sürecinde Oda tarafından alınan önlemler ile yapılan yardımlar hakkında bilgi vererek; planlanan projeleri ve Oda faaliyetlerini bir sunum ile birlikte üyelerle paylaştı. ÇİLER, 365 Oda/Borsa arasında örnek proje olan, ihtiyaç sahiplerinin kendilerine verilen kart ile ücretsiz ve sürekli bir şekilde yararlanabildiği ve 15 aydır faaliyetlerini aralıksız sürdüren Sosyal Etki Merkezi’nde planladıkları yeni projeden de bahsetti.

GERİ DÖNÜŞECEK

“Sürdürülebilir çevre” hedefiyle geri dönüşüm kutuları oluşturacaklarını belirten ÇİLER; kağıt, plastik, cam gibi ürünlerin geri dönüştürülmesiyle, doğadan aldığımızı doğaya geri sunacaklarını da vurguladı. İhtiyaç sahibi aileler, kağıt, plastik, cam gibi ürünlerin atıkları için oluşturulan geri dönüşüm ünitelerine sağladıkları katkı kadar bonus elde edebilecek, bir pet şişenin geri dönüşüme ulaşmalarını sağlamaları onlara başka bir ürün olarak geri dönebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.