19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO’dan meslek liselerine dev destek!

Gebze 30.10.2019 - 16:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO’dan meslek liselerine dev destek!

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze’de meslek liselerine karşılıksız olarak 500 bin TL destek olduklarını açıkladı.

Gebze Ticaret Odası (GTO) Ekim Ayı Olağan Meclisi meclis salonunda dün gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen meclis toplantısında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. İlk olarak şirketini devrettiği için meclis üyeliğinden düşen GTO Onursal Başkanı Nejat Hasan Karaağaçlı bir veda konuşması yaptı. Karaağaçlı konuşmasında gündeme dair konulara değinerek, “Bugün Suriye’nin başına gelen aslında sudan kaynaklı. Biz Türkler iklimi en iyi biz biliriz. Sonuçta atalarımız doğru yeri bulmuş ve Anadolu’ya yerleşmiş. Suriyeliler yabancıların oyunlarına geldi. Sessiz duvarlarla ördük sınırlarımızı bunu daha önce yapmalıydık.  Gebze Ticaret Odası’na birlikteliğimiz için teşekkür ederim” dedi. Karaağaçlı’nın konuşmasının ardından GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Karaağaçlı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi. OKULLARA KARŞILIKSIZ DESTEK Meclis toplantısında konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Bugün cumhuriyetimiz 96 yaşında. 96 yıldır büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm yokluklara rağmen, yüzbinlerce şehit vererek bir zafer kazandık. Cumhuriyetimiz kutlu olsun. Meslek liselerine 4 Milyon TL’ye yakın destek aldık. Bu bölge süper ligde. Ara eleman değil, aranan eleman yetiştireceğiz. Gebze kaymakamımıza teşekkür ederiz bizi yalnız bırakmadılar. Odamız tarafından bu projeye 500 bin TL karşılıksız destek verildi. Öğrencilerimiz aranan elaman olsun diye yola çıktık. Mesleki okullara yeni projelerimiz de var. Bedelsiz okullarımıza destek sağlıyo      
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze’de meslek liselerine karşılıksız olarak 500 bin TL destek olduklarını açıkladı.

Gebze Ticaret Odası (GTO) Ekim Ayı Olağan Meclisi meclis salonunda dün gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen meclis toplantısında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. İlk olarak şirketini devrettiği için meclis üyeliğinden düşen GTO Onursal Başkanı Nejat Hasan Karaağaçlı bir veda konuşması yaptı. Karaağaçlı konuşmasında gündeme dair konulara değinerek, “Bugün Suriye’nin başına gelen aslında sudan kaynaklı. Biz Türkler iklimi en iyi biz biliriz. Sonuçta atalarımız doğru yeri bulmuş ve Anadolu’ya yerleşmiş. Suriyeliler yabancıların oyunlarına geldi. Sessiz duvarlarla ördük sınırlarımızı bunu daha önce yapmalıydık.  Gebze Ticaret Odası’na birlikteliğimiz için teşekkür ederim” dedi. Karaağaçlı’nın konuşmasının ardından GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Karaağaçlı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

OKULLARA KARŞILIKSIZ DESTEK

Meclis toplantısında konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Bugün cumhuriyetimiz 96 yaşında. 96 yıldır büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm yokluklara rağmen, yüzbinlerce şehit vererek bir zafer kazandık. Cumhuriyetimiz kutlu olsun. Meslek liselerine 4 Milyon TL’ye yakın destek aldık. Bu bölge süper ligde. Ara eleman değil, aranan eleman yetiştireceğiz. Gebze kaymakamımıza teşekkür ederiz bizi yalnız bırakmadılar. Odamız tarafından bu projeye 500 bin TL karşılıksız destek verildi. Öğrencilerimiz aranan elaman olsun diye yola çıktık. Mesleki okullara yeni projelerimiz de var. Bedelsiz okullarımıza destek sağlıyo

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.