GTO’dan ‘Nefes’ aldıracak protokol!

Gebze 28.04.2020 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO’dan ‘Nefes’ aldıracak protokol!

Tüm dünyanın mücadele ettiği korona virüs salgınının ticari hayata etkilerini asgariye indirmek için, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, oda üyelerine yönelik "Nefes Kredisi" için Denizbank yetkilileri ile protokol imzaladı.

Gebze Ticaret Odasının üyelerine yönelik nefes kredisi kapsamında Denizbank ile Gebze Ticaret Odasında ortaklaşa bir protokol imza töreni gerçekleştirildi. Tüm dünyanın mücadele ettiği korona virüs salgınının ticari hayata etkilerini asgariye indirmek için, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, oda üyelerine yönelik "Nefes Kredisi" için proje ortağı Denizbank yetkilileri ile bir araya gelerek protokol imzaladı. İmza törenine GTO Başkanı Nail Çiler’in yanı sıra Denizbank Çayırova şube müdürü Haldun Okar, Denizbank Gebze şube müdürü Yasemin Öztür ve Denizbank Gebze yeni Çarşı şube müdürü Evren Özbey katıldı. SALGINA KARŞI MÜCADELE İÇİNDEYİZ Düzenlenen imza töreninde konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, “Mübarek ramazan ayındayız. Her birimize güzel ve sağlıklı bir ramazan diliyorum. Gönül isterdi ki bu önemli günde tüm üyelerimiz salonda olsaydı. Salgınla mücadele ediyoruz. Dünya olsun ülkemiz olsun salgına karşı savaş veriyor. İnşallah olası en az kayıpla bu savaştan kazanan olarak ayrılacağız. Bu süreçte tüm yetkililerimizi ve sağlık çalışanlarımızı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum” şeklinde konuştu. BU YIL SONUNA KADAR ÖDEME YOK İmzalanan protokol adına da konuşan Başkan Çiler, “Nefes Kredisi’nde, 361 oda ve borsalar arasında Gebze’yi Ankara, İstanbul’dan sonra üçüncü sıraya koymuştuk. Bunda da hem odanın yönetim kurulunun katkısı vardı hem de genel sektörün ve çalışanların, üyelerle birebir ilgilendiler. Aynı ilişkiyi şimdi de sürdürmek istiyoruz. Nefes Kredisi’nde 2020 yılının sonuna kadar anapara ve faiz ödemesi yok. Şimdi dördüncü aydayız, bu yılsonuna kadar ödeme olmayacak. Herhangi bir faiz ödemesi yok. Yalnız maksimum 100 bin TL kredi kullanılabilecek” yorumunu yaparken hayırlı olsun dileklerini sundu. KÜÇÜK İŞLETMELERE DESTEK OLACAĞIZ Başkan Nail Çiler sözlerinin devamında “Hep beraber çalışacağız. Hep birlikte bu dönemi atlatacağız. Şimdi paylaşma ve kol kanat verme günü. Mübarek Ramazan ayındayız. İçimizdeki kaynaklara ülke olarak yönelmeliyiz. Toprakla buluşma zamanı geldi. Atatürk'ün dediği gibi köylü milletin efendisi olacak. Küçük işletmeleri koruyacağız. Onlara bir nebze olarak destek olacağız. Bunun isteği içindeyim.  Kafe ve restoranlara destek vermeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
Tüm dünyanın mücadele ettiği korona virüs salgınının ticari hayata etkilerini asgariye indirmek için, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, oda üyelerine yönelik "Nefes Kredisi" için Denizbank yetkilileri ile protokol imzaladı.

Gebze Ticaret Odasının üyelerine yönelik nefes kredisi kapsamında Denizbank ile Gebze Ticaret Odasında ortaklaşa bir protokol imza töreni gerçekleştirildi. Tüm dünyanın mücadele ettiği korona virüs salgınının ticari hayata etkilerini asgariye indirmek için, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, oda üyelerine yönelik "Nefes Kredisi" için proje ortağı Denizbank yetkilileri ile bir araya gelerek protokol imzaladı. İmza törenine GTO Başkanı Nail Çiler’in yanı sıra Denizbank Çayırova şube müdürü Haldun Okar, Denizbank Gebze şube müdürü Yasemin Öztür ve Denizbank Gebze yeni Çarşı şube müdürü Evren Özbey katıldı.

SALGINA KARŞI MÜCADELE İÇİNDEYİZ

Düzenlenen imza töreninde konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, “Mübarek ramazan ayındayız. Her birimize güzel ve sağlıklı bir ramazan diliyorum. Gönül isterdi ki bu önemli günde tüm üyelerimiz salonda olsaydı. Salgınla mücadele ediyoruz. Dünya olsun ülkemiz olsun salgına karşı savaş veriyor. İnşallah olası en az kayıpla bu savaştan kazanan olarak ayrılacağız. Bu süreçte tüm yetkililerimizi ve sağlık çalışanlarımızı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum” şeklinde konuştu.

BU YIL SONUNA KADAR ÖDEME YOK

İmzalanan protokol adına da konuşan Başkan Çiler, “Nefes Kredisi’nde, 361 oda ve borsalar arasında Gebze’yi Ankara, İstanbul’dan sonra üçüncü sıraya koymuştuk. Bunda da hem odanın yönetim kurulunun katkısı vardı hem de genel sektörün ve çalışanların, üyelerle birebir ilgilendiler. Aynı ilişkiyi şimdi de sürdürmek istiyoruz. Nefes Kredisi’nde 2020 yılının sonuna kadar anapara ve faiz ödemesi yok. Şimdi dördüncü aydayız, bu yılsonuna kadar ödeme olmayacak. Herhangi bir faiz ödemesi yok. Yalnız maksimum 100 bin TL kredi kullanılabilecek” yorumunu yaparken hayırlı olsun dileklerini sundu.

KÜÇÜK İŞLETMELERE DESTEK OLACAĞIZ

Başkan Nail Çiler sözlerinin devamında “Hep beraber çalışacağız. Hep birlikte bu dönemi atlatacağız. Şimdi paylaşma ve kol kanat verme günü. Mübarek Ramazan ayındayız. İçimizdeki kaynaklara ülke olarak yönelmeliyiz. Toprakla buluşma zamanı geldi. Atatürk'ün dediği gibi köylü milletin efendisi olacak. Küçük işletmeleri koruyacağız. Onlara bir nebze olarak destek olacağız. Bunun isteği içindeyim.  Kafe ve restoranlara destek vermeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.