19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO’dan Sarıkamış’ta iş forumu!

Gebze 12.01.2020 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO’dan Sarıkamış’ta iş forumu!

GTO’dan Sarıkamış’ta iş forumu! Sarıkamış Şehitlerimizi 105’nci sene-i devriyesinde anmak, bu manevi duyguyu yaşamak için Sarıkamış’ı ziyaret eden Gebze Ticaret Odası, beraberinde 200 kişilik grupla Sarıkamış’ta, Sarıkamış Platformu üyeleri ile iş forumu gerçekleştirdi. Başkan Nail Çiler’in açış konuşması ile başlayan forumda, Başkan Çiler, “Burayı çok önemsiyoruz. Türk bayrağının dalgalandığı her yer bizim için önem arz eder. Ne söyleyeceksem yürekten söyleyeceğim, bu soğuk kentin sıcak yürekli insanlarına söyleyeceğim. İşbirliğimiz için buradayız, biz sizlerle bu ülkeye bir değer katmak istiyoruz.” Dedi. Konuşmasında Gebze’yi de anlatan Çiler’in ardından Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof.Dr. Haluk Görgün, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Sarıkamış platformu yöneticileri birer konuşma yaptılar. GEBZE HEYETİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YÜRÜDÜLER Gebze Ticaret Odası heyeti, Sarıkamış programı içerisinde bulundukları konaklama merkezinden Sarıkamış Allahu Ekber dağlarına meşalelerle yürüyerek, dualar okuyarak Sarıkamış şehitlerimizi andılar. Gebze heyetine Sarıkamış Platformu’na bağlı milli kayak hocalarının yanı sıra platform üyeleri de eşlik ettiler.

GTO’dan Sarıkamış’ta iş forumu!

Sarıkamış Şehitlerimizi 105’nci sene-i devriyesinde anmak, bu manevi duyguyu yaşamak için Sarıkamış’ı ziyaret eden Gebze Ticaret Odası, beraberinde 200 kişilik grupla Sarıkamış’ta, Sarıkamış Platformu üyeleri ile iş forumu gerçekleştirdi. Başkan Nail Çiler’in açış konuşması ile başlayan forumda, Başkan Çiler, “Burayı çok önemsiyoruz. Türk bayrağının dalgalandığı her yer bizim için önem arz eder. Ne söyleyeceksem yürekten söyleyeceğim, bu soğuk kentin sıcak yürekli insanlarına söyleyeceğim. İşbirliğimiz için buradayız, biz sizlerle bu ülkeye bir değer katmak istiyoruz.” Dedi. Konuşmasında Gebze’yi de anlatan Çiler’in ardından Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof.Dr. Haluk Görgün, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Sarıkamış platformu yöneticileri birer konuşma yaptılar.

GEBZE HEYETİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YÜRÜDÜLER

Gebze Ticaret Odası heyeti, Sarıkamış programı içerisinde bulundukları konaklama merkezinden Sarıkamış Allahu Ekber dağlarına meşalelerle yürüyerek, dualar okuyarak Sarıkamış şehitlerimizi andılar. Gebze heyetine Sarıkamış Platformu’na bağlı milli kayak hocalarının yanı sıra platform üyeleri de eşlik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.