GTO’dan üyelerine seminer

Gebze 16.12.2019 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO’dan üyelerine seminer

Gebze Ticaret Odası üyelerine yönelik Özgün Biyo-Ekonomi Kaynakları (ÖBEK) Farkındalık konulu bir seminer gerçekleştirecek. GTO üyelerine yönelik seminerlere devam ediyor. Gebze Ticaret Odası tarafından 18 Aralık Çarşamba Günü Özgün Biyo-Ekonomi Kaynakları (ÖBEK) Farkındalık konulu seminer gerçekleştirilecek. GTO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek olan seminere konuşmacı olarak Boğaziçi Üniversitesi Prof. Dr. Levent Kurnaz, Gebze Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Elif Damla Arısan ve Gebze Teknik Üniversitesi’nden Dr. Barış Kutman katılacak.  Saat 10.00 ile 12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan seminere ilginin yoğun olması bekleniyor.

Gebze Ticaret Odası üyelerine yönelik Özgün Biyo-Ekonomi Kaynakları (ÖBEK) Farkındalık konulu bir seminer gerçekleştirecek.

GTO üyelerine yönelik seminerlere devam ediyor. Gebze Ticaret Odası tarafından 18 Aralık Çarşamba Günü Özgün Biyo-Ekonomi Kaynakları (ÖBEK) Farkındalık konulu seminer gerçekleştirilecek. GTO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek olan seminere konuşmacı olarak Boğaziçi Üniversitesi Prof. Dr. Levent Kurnaz, Gebze Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Elif Damla Arısan ve Gebze Teknik Üniversitesi’nden Dr. Barış Kutman katılacak.  Saat 10.00 ile 12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan seminere ilginin yoğun olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.