GTO Darıca Ailesi ile iftar yaptı

Gebze 07.06.2017 - 19:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GTO Darıca Ailesi ile iftar yaptı

Gebze Ticaret Odası her yıl aralıksız düzenlediği ve adeta geleneksel hale getirdiği iftar programlarının sonuncusunda Darıca ailesi ile buluştu. Gebze Ticaret Odası geleneksel iftar programlarının sonuncusunda Darıca ailesi ile birlikte oldu. Darıca protokolünün yanı sıra Darıcalı Muhtarlar ve mahalle sakinlerinin ağırlandığı iftar programı Gebze Ticaret Odası restaurantında gerçekleşti. İftar programına Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıcalı Muhtarların yanı sıra, son olarak Gebze Kaymakamı olarak görev yapan ve emekliye ayrılan Mehmet Arslan ile Gebzespor’un çiçeği burnunda kulüp başkanı Yusuf Öztürk’te katıldı. Darıcalı Muhtarların kendi mahallelerinde tespit ettikleri vatandaşlarında katıldığı iftar programında GTO Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin ve GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler davetlilere yönelik birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Çiler konuşmasında, “Hastaların şifa bulduğu, şehit acıları yaşamadığımız, askerimizin, polisimizin ölüm haberlerini almadığımız bir ülkede, barış ve huzurun üst safhada olduğu bir dünyada yaşamayı Allah bize nasip etsin. Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan dolayı teşekkür ederim. Hepinizin ayağına sağlık. Davetimizi kırmadınız.” Dedi. ARSLAN’A HEDİYE VERİLDİ İftar yemeği sonrası son olarak Gebze Kaymakamı olarak görev yaparak emekliye ayrılan Mehmet Arslan’a Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler tarafından bir hediye takdiminde bulundu. Hediye sunumu esnasında Darıca Kaymakamı Ömer karaman da davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yaptı. Karaman, “Hem bir kaymakam arkadaşımın veda yemeği hem de Darıca halkına verilen bir iftar yemeği programında bulunmaktan, söz alıp konuşmaktan dolayı onur duydum. Çalışmalarını her zaman takdirle takip ettiğimiz, performansı artık uluslararası boyutlara ulaşan Nail Çiler dostumuza da iftar programı için teşekkürlerimi sunarım.” dedi.  

Gebze Ticaret Odası her yıl aralıksız düzenlediği ve adeta geleneksel hale getirdiği iftar programlarının sonuncusunda Darıca ailesi ile buluştu.

Gebze Ticaret Odası geleneksel iftar programlarının sonuncusunda Darıca ailesi ile birlikte oldu. Darıca protokolünün yanı sıra Darıcalı Muhtarlar ve mahalle sakinlerinin ağırlandığı iftar programı Gebze Ticaret Odası restaurantında gerçekleşti. İftar programına Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıcalı Muhtarların yanı sıra, son olarak Gebze Kaymakamı olarak görev yapan ve emekliye ayrılan Mehmet Arslan ile Gebzespor’un çiçeği burnunda kulüp başkanı Yusuf Öztürk’te katıldı. Darıcalı Muhtarların kendi mahallelerinde tespit ettikleri vatandaşlarında katıldığı iftar programında GTO Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin ve GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler davetlilere yönelik birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Çiler konuşmasında, “Hastaların şifa bulduğu, şehit acıları yaşamadığımız, askerimizin, polisimizin ölüm haberlerini almadığımız bir ülkede, barış ve huzurun üst safhada olduğu bir dünyada yaşamayı Allah bize nasip etsin. Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan dolayı teşekkür ederim. Hepinizin ayağına sağlık. Davetimizi kırmadınız.” Dedi.

ARSLAN’A HEDİYE VERİLDİ

İftar yemeği sonrası son olarak Gebze Kaymakamı olarak görev yaparak emekliye ayrılan Mehmet Arslan’a Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler tarafından bir hediye takdiminde bulundu. Hediye sunumu esnasında Darıca Kaymakamı Ömer karaman da davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yaptı. Karaman, “Hem bir kaymakam arkadaşımın veda yemeği hem de Darıca halkına verilen bir iftar yemeği programında bulunmaktan, söz alıp konuşmaktan dolayı onur duydum. Çalışmalarını her zaman takdirle takip ettiğimiz, performansı artık uluslararası boyutlara ulaşan Nail Çiler dostumuza da iftar programı için teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.