19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO Erbil’e çıkarma yaptı

Gebze 15.04.2019 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTO Erbil’e çıkarma yaptı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO yönetim kurulundan oluşan bir heyetle Irak’ta bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmaya gitti.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO yönetim kurulundan oluşan bir heyetle Irak’ta bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmaya gitti.  Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve GTO Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet Irak’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Meclis başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve Irak’ta bir dizi görüşmeler ve ticari anlaşmalar için bir ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretimizde Erbil Ticaret ve Sanayi Odası ile imzalanacak protokol öncesi, Irak'ta bulunan Erbil Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettik. Buradaki ziyaretlerimizin hem üyelerimiz açısından hem de oda açısında çok verimli geçeceğine eminim” dedi. KÜBRA AKABALI
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO yönetim kurulundan oluşan bir heyetle Irak’ta bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmaya gitti.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO yönetim kurulundan oluşan bir heyetle Irak’ta bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmaya gitti.  Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve GTO Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet Irak’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Meclis başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve Irak’ta bir dizi görüşmeler ve ticari anlaşmalar için bir ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretimizde Erbil Ticaret ve Sanayi Odası ile imzalanacak protokol öncesi, Irak'ta bulunan Erbil Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettik. Buradaki ziyaretlerimizin hem üyelerimiz açısından hem de oda açısında çok verimli geçeceğine eminim” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.