GTO Gala Yemeğinde Buluştu

Gebze 29.12.2015 - 21:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTO Gala Yemeğinde Buluştu

Gebze Ticaret Odası, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve oda personeli eşleri ile birlikte Darıca Elit Otel'de akaşam yemeğinde bir araya geldi.

Öğleden sonra Gebze Ticaret odası Vakıf toplantısı ardından meclis toplantısını gerçekleştirdi. Akşam yemeğinde ise Darıca Elit Otel'de bir araya gelen Gebze Ticaret Odası bireyleri müzik eşliğinde yoğun bir sohbet ortamında bulundular. Gebze Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler davetlilerle tek tek ilgilenirken kısa bir de selamlama konuşması gerçekleştirdi. Habere ilişkin geniş fotoğraf ve detaylar HEDEF GAZETSİ'NDE...
Gebze Ticaret Odası, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve oda personeli eşleri ile birlikte Darıca Elit Otel'de akaşam yemeğinde bir araya geldi.

Öğleden sonra Gebze Ticaret odası Vakıf toplantısı ardından meclis toplantısını gerçekleştirdi. Akşam yemeğinde ise Darıca Elit Otel'de bir araya gelen Gebze Ticaret Odası bireyleri müzik eşliğinde yoğun bir sohbet ortamında bulundular. Gebze Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler davetlilerle tek tek ilgilenirken kısa bir de selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Habere ilişkin geniş fotoğraf ve detaylar HEDEF GAZETSİ'NDE...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.