GTO Gebze’yi anlattı

Gebze 14.11.2016 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTO Gebze’yi anlattı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Yönetim Kurulu Üyeleri, iş bağlarını kuvvetlendirmek, fuar çalışmalarına katılmak ve ikili ilişkileri geliştirmek üzere Fransa’nın Lyon şehrine bir gezi düzenledi.

Üç gün süren Lyon ziyaretinde Gebze heyeti, Fransa ile ülkemiz arasındaki iş ilişkilerini sağlamlaştırmak ve ihracatımıza yeni pazarlar kazandırabilmek için bir dizi temasta bulundular. ÇİLER GEBZECİLİK YAPTI Fransa- Türkiye İlişkilerinin geliştirilmesi, Avrupa ekonomik pazarında da Gebzeli sanayici ve işadamlarının geniş yelpazede yer alması, Fransız işadamlarının özellikle Gebze’de ve Türkiye’de yatırım planları oluşturması adına bir sunum yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Artık Gebze yabancı ortaklarında yer alabileceği yatırımlarda ülkemizde başrolü oynayan bir kent. Gebze Teknik Üniversitesi’nin de üniversite-sanayi işbirliği ile bu kategoride daha bilimsel ve teknik çalışmalara imza atıyoruz. Ancak Gebze’nin Avrupa’da iyi tanıtılması, sanayici ve diğer iş kollarında yatırım yapacak Avrupalının dikkatini bölgemize çekecek girişimlerin sayısını artırmalıyız. Bu çerçevede Fransa’da ki temaslarımız yararlı olmuştur. Görüşme yaptığımız bir çok Fransalı iş sahiplerine detaylı bir şekilde Gebze’yi anlatma fırsatı bulduk.” Dedi. FRANSA’DAKİ TÜRKLERLE BULUŞTU Lyon Başkonsolosluğu Lyon Ticari Ateşkes ziyaretleri esnasında, bölgenin ticari ve sinai potansiyeli ile olası işbirlikleri hakkında detaylı bilgi alan Gebze heyeti bu ziyaretin akabinde Lyon Belediye Başkanlığı tarafından ağırlandı. Oldukça samimi geçen toplantıda, bölge ve Gebze Ticaret Odası hakkında detaylı bilgi aktarıldı. Burada Fransa’da iş hayatlarını devam ettiren Türk yatırımcılarla bir araya gelen heyet Lyon bölgesinde ağırlıklı olarak Kimya, Biyoteknik, Bilişim-Yazılım, sektörlerinde birçok büyük sanayi kuruluşlarının bulunduğunu ve uluslararası alanda faaliyetler gösterdiklerine ilişkin bilgi aldı. İLİKİLER ZİYARETLERLE GELİŞCEK Daha önce Türkiye’ye gelen bir Fransız Heyet’in ardında geçtiğimiz Mart Ayı’nda bir Türk Gecesi’ne katılan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Yönetimi bir kez daha Fransa’ya gitme fırsatı yakaladılar. Bu ziyarette Fransalı yatırımcıları ve Fransa’da ki Türk yatırımcılarını tekrar Gebze’ye davet eden GTO Başkanı Nail Çiler, “Ticari ilişkilerin artışı, köklü ticari bağları kurulması adına en etkili teknik karşılıklı ziyaretlerdir. Bu ziyaretleri esnasında yaptığımız davetlerin geri dönüşü sadece onları Türkiye’de ağırlamak üstüne değil Gebze’de ki sektörlerle de tanıştırmak ve aralarında sirkülasyon oluşturacak ekonomik ilişkiler kurmaktır.” dedi.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Yönetim Kurulu Üyeleri, iş bağlarını kuvvetlendirmek, fuar çalışmalarına katılmak ve ikili ilişkileri geliştirmek üzere Fransa’nın Lyon şehrine bir gezi düzenledi.

Üç gün süren Lyon ziyaretinde Gebze heyeti, Fransa ile ülkemiz arasındaki iş ilişkilerini sağlamlaştırmak ve ihracatımıza yeni pazarlar kazandırabilmek için bir dizi temasta bulundular.

ÇİLER GEBZECİLİK YAPTI

Fransa- Türkiye İlişkilerinin geliştirilmesi, Avrupa ekonomik pazarında da Gebzeli sanayici ve işadamlarının geniş yelpazede yer alması, Fransız işadamlarının özellikle Gebze’de ve Türkiye’de yatırım planları oluşturması adına bir sunum yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Artık Gebze yabancı ortaklarında yer alabileceği yatırımlarda ülkemizde başrolü oynayan bir kent. Gebze Teknik Üniversitesi’nin de üniversite-sanayi işbirliği ile bu kategoride daha bilimsel ve teknik çalışmalara imza atıyoruz. Ancak Gebze’nin Avrupa’da iyi tanıtılması, sanayici ve diğer iş kollarında yatırım yapacak Avrupalının dikkatini bölgemize çekecek girişimlerin sayısını artırmalıyız. Bu çerçevede Fransa’da ki temaslarımız yararlı olmuştur. Görüşme yaptığımız bir çok Fransalı iş sahiplerine detaylı bir şekilde Gebze’yi anlatma fırsatı bulduk.” Dedi.

FRANSA’DAKİ TÜRKLERLE BULUŞTU

Lyon Başkonsolosluğu Lyon Ticari Ateşkes ziyaretleri esnasında, bölgenin ticari ve sinai potansiyeli ile olası işbirlikleri hakkında detaylı bilgi alan Gebze heyeti bu ziyaretin akabinde Lyon Belediye Başkanlığı tarafından ağırlandı. Oldukça samimi geçen toplantıda, bölge ve Gebze Ticaret Odası hakkında detaylı bilgi aktarıldı. Burada Fransa’da iş hayatlarını devam ettiren Türk yatırımcılarla bir araya gelen heyet Lyon bölgesinde ağırlıklı olarak Kimya, Biyoteknik, Bilişim-Yazılım, sektörlerinde birçok büyük sanayi kuruluşlarının bulunduğunu ve uluslararası alanda faaliyetler gösterdiklerine ilişkin bilgi aldı.

İLİKİLER ZİYARETLERLE GELİŞCEK
Daha önce Türkiye’ye gelen bir Fransız Heyet’in ardında geçtiğimiz Mart Ayı’nda bir Türk Gecesi’ne katılan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Yönetimi bir kez daha Fransa’ya gitme fırsatı yakaladılar. Bu ziyarette Fransalı yatırımcıları ve Fransa’da ki Türk yatırımcılarını tekrar Gebze’ye davet eden GTO Başkanı Nail Çiler, “Ticari ilişkilerin artışı, köklü ticari bağları kurulması adına en etkili teknik karşılıklı ziyaretlerdir. Bu ziyaretleri esnasında yaptığımız davetlerin geri dönüşü sadece onları Türkiye’de ağırlamak üstüne değil Gebze’de ki sektörlerle de tanıştırmak ve aralarında sirkülasyon oluşturacak ekonomik ilişkiler kurmaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.