GTO, İHRACAT YILDIZLARINA ÖDÜL VERECEK!

Gebze 24.07.2017 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GTO, İHRACAT YILDIZLARINA ÖDÜL VERECEK!

Gebze Ticaret Odası tarafından düzenlenecek olan ‘İhracattın Yeni Yıldızları’ ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katılacak. Gebze Ticaret Odası,‘İhracattın Yeni Yıldızları’ ödül törenine gerçekleştirecek. Ramada Plaza Asia Airport’ta 26 Temmuz Çarşamba günü düzenlenecek olan ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıkoğlu ile çok sayıda daveti katılacak. Gerçekleştirilecek olan ödül töreni ile ilgili olarak bilgi veren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Bölgemizde bulunan ve ihracatta büyük başarı elde eden firmalarımıza ‘İhracattın Yeni Yıldızları’ ödül törenine gerçekleştireceğiz. Ödül törenimize başta Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıkoğlu ve çok sayıda davetli katılacak.” dedi.  

Gebze Ticaret Odası tarafından düzenlenecek olan ‘İhracattın Yeni Yıldızları’ ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katılacak.

Gebze Ticaret Odası,‘İhracattın Yeni Yıldızları’ ödül törenine gerçekleştirecek. Ramada Plaza Asia Airport’ta 26 Temmuz Çarşamba günü düzenlenecek olan ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıkoğlu ile çok sayıda daveti katılacak. Gerçekleştirilecek olan ödül töreni ile ilgili olarak bilgi veren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Bölgemizde bulunan ve ihracatta büyük başarı elde eden firmalarımıza ‘İhracattın Yeni Yıldızları’ ödül törenine gerçekleştireceğiz. Ödül törenimize başta Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıkoğlu ve çok sayıda davetli katılacak.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.