GTO, Kars’taki yatırımları değerlendirecek!

Gebze 17.12.2019 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO, Kars’taki yatırımları değerlendirecek!

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Serhat Kalkınma Ajansı’nı (SERKA) ziyaret ederek Sarıkamış’a yapılacak ziyaret ile ilgili görüştü. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile oda üyelerinden oluşan dört kişilik heyet, Serhat Kalkınma Ajansı’nı ziyaret etti. SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven ile görüşen heyet, 2020 yılının Ocak ayında Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yapılacak olan organizasyonla ilgili görüşme yaptı. Başkan Çiler, Sarıkamış’taki organizasyona Oda üyesi 150 iş adamıyla katılacaklarını ve iş adamlarının bölgedeki yatırım imkanlarını değerlendireceklerini söyledi. BÖLGEMİZ TURİZM DESTİNASYONU SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven de, bölge illerinin, Ajans’ın kuruluşundan günümüze kadar yaptığı mali destekler ve tanıtım organizasyonlarıyla önemli bir ivme kazandığını söyleyerek, “Ajans’ın hem özel sektör hem de kamu kurumları için lokomotif görevi gördü. Yatırım olanakları açısından Ajans’ın faaliyet alanında bulunan Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinin güçlü bir potansiyele sahip. Bu potansiyel yatırımcılar tarafından da görülüyor. Yatırım yapacak iş adamlarına Ajans’ın her türlü desteği vereceğine de dikkat çeken Güven, “Bölgemiz Türkiye’nin turizm destinasyonlarından biri haline gelmiştir” dedi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Serhat Kalkınma Ajansı’nı (SERKA) ziyaret ederek Sarıkamış’a yapılacak ziyaret ile ilgili görüştü.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile oda üyelerinden oluşan dört kişilik heyet, Serhat Kalkınma Ajansı’nı ziyaret etti. SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven ile görüşen heyet, 2020 yılının Ocak ayında Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yapılacak olan organizasyonla ilgili görüşme yaptı. Başkan Çiler, Sarıkamış’taki organizasyona Oda üyesi 150 iş adamıyla katılacaklarını ve iş adamlarının bölgedeki yatırım imkanlarını değerlendireceklerini söyledi.

BÖLGEMİZ TURİZM DESTİNASYONU

SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven de, bölge illerinin, Ajans’ın kuruluşundan günümüze kadar yaptığı mali destekler ve tanıtım organizasyonlarıyla önemli bir ivme kazandığını söyleyerek, “Ajans’ın hem özel sektör hem de kamu kurumları için lokomotif görevi gördü. Yatırım olanakları açısından Ajans’ın faaliyet alanında bulunan Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinin güçlü bir potansiyele sahip. Bu potansiyel yatırımcılar tarafından da görülüyor. Yatırım yapacak iş adamlarına Ajans’ın her türlü desteği vereceğine de dikkat çeken Güven, “Bölgemiz Türkiye’nin turizm destinasyonlarından biri haline gelmiştir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.