GTO Miniklerle Tiyatroyu Buluşturdu

Gebze 13.05.2018 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTO Miniklerle Tiyatroyu Buluşturdu

Gebze Ticaret Odası (GTO), Eti Çocuk Tiyatrosu İşbirliğiyle Bölgemiz Çocuklarını Tiyatroyla Buluşturdu

Üyelerinin ve bölgenin ticari hayatının gelişmesi için etkin çalışmalar yürüten Gebze Ticaret Odası, soysal sorumluluk bilinci ile de bölgemize ve ülkemize katma değer oluşturmaya devam ediyor. Oda, bu kapsamda yürüttüğü faaliyetler çerçevesinde son olarak Eti Çocuk Tiyatrosu işbirliğiyle ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ oyununu, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin destekleriyle bölgemizde eğitim gören öğrencilerle buluşturarak kalkınmanın temel unsurlarından biri olan kültürel hayatın gelişimine de katkı sağlamayı sürdürdü. 17 yıldır Türkiye’nin 81 ilini birçok kez dolaşmış, yurt dışında Türk nüfusunun yoğun olduğu ülkelerde de oyunlar sergilemiş ve iki milyona yakın çocuğu tiyatro ile buluşturmuş olan Eti Çocuk Tiyatrosu, Gebze Ticaret Odası’nın destekleriyle 10-11 Mayıs 2018 tarihlerindeki 3 seanslık gösterilerini Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. BİN 800’Ü AŞKIN ÖĞRENCİ Bölgenin ekonomik hayatına sunduğu değerli katkılarla beraber eğitim ile çocukların sosyal ve kültürel gelişimine büyük önem veren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 2 gün boyunca bin 800’ü aşkın öğrencinin keyifle izlediği programa katılarak tiyatro seyretmek amacıyla çocukların heyecan ve coşkusunu paylaştı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan, çocuklarımızın sosyo-kültürel hayatlarının gelişmesi için gerçekleştirilen bu tür organizasyonların onların hayal güçlerini de geliştirdiğini ifade ederek, öğrencilerin enerjisi, heyecanı ve coşkusunu paylaşmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Bütünsel kalkınmanın sadece ekonomik gelişim ile değil toplumsal yaşamımıza dair her konuda sağlanan ilerleme ile mümkün olduğuna dikkat çeken Başkan, Gebze Ticaret Odası olarak sosyal sorumluluk bilinci dâhilinde üzerlerine düşeni gerçekleştirme gayretinde olduklarını belirterek organizasyona Oda olarak destek vermekten gurur duyduklarını ifadelerine ekledi.
Gebze Ticaret Odası (GTO), Eti Çocuk Tiyatrosu İşbirliğiyle Bölgemiz Çocuklarını Tiyatroyla Buluşturdu

Üyelerinin ve bölgenin ticari hayatının gelişmesi için etkin çalışmalar yürüten Gebze Ticaret Odası, soysal sorumluluk bilinci ile de bölgemize ve ülkemize katma değer oluşturmaya devam ediyor. Oda, bu kapsamda yürüttüğü faaliyetler çerçevesinde son olarak Eti Çocuk Tiyatrosu işbirliğiyle ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ oyununu, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin destekleriyle bölgemizde eğitim gören öğrencilerle buluşturarak kalkınmanın temel unsurlarından biri olan kültürel hayatın gelişimine de katkı sağlamayı sürdürdü. 17 yıldır Türkiye’nin 81 ilini birçok kez dolaşmış, yurt dışında Türk nüfusunun yoğun olduğu ülkelerde de oyunlar sergilemiş ve iki milyona yakın çocuğu tiyatro ile buluşturmuş olan Eti Çocuk Tiyatrosu, Gebze Ticaret Odası’nın destekleriyle 10-11 Mayıs 2018 tarihlerindeki 3 seanslık gösterilerini Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

BİN 800’Ü AŞKIN ÖĞRENCİ

Bölgenin ekonomik hayatına sunduğu değerli katkılarla beraber eğitim ile çocukların sosyal ve kültürel gelişimine büyük önem veren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 2 gün boyunca bin 800’ü aşkın öğrencinin keyifle izlediği programa katılarak tiyatro seyretmek amacıyla çocukların heyecan ve coşkusunu paylaştı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan, çocuklarımızın sosyo-kültürel hayatlarının gelişmesi için gerçekleştirilen bu tür organizasyonların onların hayal güçlerini de geliştirdiğini ifade ederek, öğrencilerin enerjisi, heyecanı ve coşkusunu paylaşmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Bütünsel kalkınmanın sadece ekonomik gelişim ile değil toplumsal yaşamımıza dair her konuda sağlanan ilerleme ile mümkün olduğuna dikkat çeken Başkan, Gebze Ticaret Odası olarak sosyal sorumluluk bilinci dâhilinde üzerlerine düşeni gerçekleştirme gayretinde olduklarını belirterek organizasyona Oda olarak destek vermekten gurur duyduklarını ifadelerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.