GTO’nun Projeleri Onaylandı

Gebze 06.08.2018 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTO’nun Projeleri Onaylandı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) 2018 yılı imalat sanayine yönelik mesleki eğitimin geliştirilmesi mali destek programı kapsamında, Gebze Ticaret Odası’nın 5 projesi MARKA tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Nitelikli eleman yetiştirmenin Türk sanayisinin rekabet düzeyi ve teknoloji yoğunluğunun artırılmasının ilk adımı olarak gören ve bölge sanayicisinin bu konuda yaşadığı zorlukları yakından takip ederek çözüm üretme noktasında etkin çalışmalar yapan Gebze Ticaret Odası’nın (GTO) 5 projesi MARKA tarafından desteklenmeye hak kazandı. Yenilikçi teknoloji ile mesleki eğitime katkı sağlama, güçlü mesleki mesleki eğitim güçlü imalat sanayi, geleceğin teknisyenleri endüstri 4.0’ la yetişiyor gibi proje başlıkları altında; başvuruları Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Denizyıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, GOSB Tadım Jale Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılan 5 ayrı proje Oda ortaklığında mesleki eğitimin hizmetine sunulacak. ENDÜSTRİYEL HAYATIN GELİŞMESİNE KATKI Üyelerinin ticari hayatlarının gelişimine sunduğu önemli katkılar yanında bölgede ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağının geliştirilmesi, mesleki eğitim alan öğrencilerin teorik bilgilerine pratiğe dökebilecekleri modern laboratuvarlar oluşturulması ve diğer eğitime yönelik faaliyetleriyle de takdir toplayan Gebze Ticaret Odası, MARKA tarafından onaylanan eğitim ve sanayi işbirliğinde öncü olan bu projelerle de bölgenin hem eğitim hem de endüstriyel hayatının gelişmesindeki aktif rolünün devamlılığını sağlamış olacak. Projeler 2,8 milyon TL bütçeli.
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) 2018 yılı imalat sanayine yönelik mesleki eğitimin geliştirilmesi mali destek programı kapsamında, Gebze Ticaret Odası’nın 5 projesi MARKA tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Nitelikli eleman yetiştirmenin Türk sanayisinin rekabet düzeyi ve teknoloji yoğunluğunun artırılmasının ilk adımı olarak gören ve bölge sanayicisinin bu konuda yaşadığı zorlukları yakından takip ederek çözüm üretme noktasında etkin çalışmalar yapan Gebze Ticaret Odası’nın (GTO) 5 projesi MARKA tarafından desteklenmeye hak kazandı. Yenilikçi teknoloji ile mesleki eğitime katkı sağlama, güçlü mesleki mesleki eğitim güçlü imalat sanayi, geleceğin teknisyenleri endüstri 4.0’ la yetişiyor gibi proje başlıkları altında; başvuruları Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Denizyıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, GOSB Tadım Jale Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılan 5 ayrı proje Oda ortaklığında mesleki eğitimin hizmetine sunulacak.

ENDÜSTRİYEL HAYATIN GELİŞMESİNE KATKI

Üyelerinin ticari hayatlarının gelişimine sunduğu önemli katkılar yanında bölgede ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağının geliştirilmesi, mesleki eğitim alan öğrencilerin teorik bilgilerine pratiğe dökebilecekleri modern laboratuvarlar oluşturulması ve diğer eğitime yönelik faaliyetleriyle de takdir toplayan Gebze Ticaret Odası, MARKA tarafından onaylanan eğitim ve sanayi işbirliğinde öncü olan bu projelerle de bölgenin hem eğitim hem de endüstriyel hayatının gelişmesindeki aktif rolünün devamlılığını sağlamış olacak. Projeler 2,8 milyon TL bütçeli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.