19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO ÖĞRETMENLERİ AĞIRLADI!

Gebze 04.05.2016 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTO ÖĞRETMENLERİ AĞIRLADI!

Gebze Ticaret Odası yeni atanan öğretmenlere yönelik bir program düzenledi. Yeni atanan öğretmenlere bölgeyi tanıtma oryantasyon programı kapsamında; Şubat ayı ataması yapılan 41 stajyer öğretmeni ağırladı.

ÇİLER ÖĞRETMENLERE BÖLGEYİ TANITTI Gebze Ticaret Odası 41 stajyer öğretmene bölgeyi tanıtmak amaçlı bir program düzenledi. Gebze Ticaret Odası, Milli Eğitim Bakanlığı'nca yeni atanan öğretmenlere yönelik düzenlenen bölgeyi tanıtma oryantasyon programı kapsamında; Şubat ayı ataması yapılan 41 stajyer öğretmeni ağırladı. Gebze Ticaret Odası tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan program da GTO Başkanı Nail Çiler bölge ile ilgili bilgi verdi. Stajyer öğretmenler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e bölgeyi tanımak amaçlı sorular sordu. Soruların ardından GTO Başkanı Nail Çiler stajyer öğretmenlere kendi tecrübelerini anlattı. ÖĞRETMENLERE ÖNEMLİ SORUMLUKLAR DÜŞÜYOR GTO Başkanı Nail Çiler öğretmenlere yönelik yaptığı konuşma da “ülkenin kalkınması ve gelişmesinde öğretmenlere önemli sorumluklar düştüğünü söyledi. Çiler, Öğretmen olmuş birinin öncelikle mesleğini severek yapması gerek. Bir ülkenin kalkınması halkın kültür seviyesiyle orantılıdır. Bunda da lokomotif güç öğretmenlerdir. Öğretmenlik çok zor bir görevdir. Öğrencilerinize eğitim ve öğretimde kazandıracağınız davranış ve verebileceğiniz bilgiler için önce onu iyi tanımanız gerekmektedir. Her öğrencinin farklı beceri ve yetenekleri vardır. Bunları bulacak keşfederek sizlersiniz. Gerektiğinde öğrencilerinizin ailelerini ziyaret ederek onları daha iyi tanıyıp başarılarında etkili olacak verilere ulaşacaksınız. Her çocuğun farklı yeteneklerine ulaştığınızda kendinize güveniniz artacak daha verimli olacaksınız." Dedi.
Gebze Ticaret Odası yeni atanan öğretmenlere yönelik bir program düzenledi. Yeni atanan öğretmenlere bölgeyi tanıtma oryantasyon programı kapsamında; Şubat ayı ataması yapılan 41 stajyer öğretmeni ağırladı.

ÇİLER ÖĞRETMENLERE BÖLGEYİ TANITTI

Gebze Ticaret Odası 41 stajyer öğretmene bölgeyi tanıtmak amaçlı bir program düzenledi. Gebze Ticaret Odası, Milli Eğitim Bakanlığı'nca yeni atanan öğretmenlere yönelik düzenlenen bölgeyi tanıtma oryantasyon programı kapsamında; Şubat ayı ataması yapılan 41 stajyer öğretmeni ağırladı.

Gebze Ticaret Odası tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan program da GTO Başkanı Nail Çiler bölge ile ilgili bilgi verdi. Stajyer öğretmenler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e bölgeyi tanımak amaçlı sorular sordu. Soruların ardından GTO Başkanı Nail Çiler stajyer öğretmenlere kendi tecrübelerini anlattı.

ÖĞRETMENLERE ÖNEMLİ SORUMLUKLAR DÜŞÜYOR

GTO Başkanı Nail Çiler öğretmenlere yönelik yaptığı konuşma da “ülkenin kalkınması ve gelişmesinde öğretmenlere önemli sorumluklar düştüğünü söyledi. Çiler, Öğretmen olmuş birinin öncelikle mesleğini severek yapması gerek. Bir ülkenin kalkınması halkın kültür seviyesiyle orantılıdır. Bunda da lokomotif güç öğretmenlerdir. Öğretmenlik çok zor bir görevdir. Öğrencilerinize eğitim ve öğretimde kazandıracağınız davranış ve verebileceğiniz bilgiler için önce onu iyi tanımanız gerekmektedir. Her öğrencinin farklı beceri ve yetenekleri vardır. Bunları bulacak keşfederek sizlersiniz. Gerektiğinde öğrencilerinizin ailelerini ziyaret ederek onları daha iyi tanıyıp başarılarında etkili olacak verilere ulaşacaksınız. Her çocuğun farklı yeteneklerine ulaştığınızda kendinize güveniniz artacak daha verimli olacaksınız." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.