GTO Özbekistan Heyeti İle Buluştu

Gebze 05.08.2018 - 14:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTO Özbekistan Heyeti İle Buluştu

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Özbekistan Sırderya Ticaret Heyeti ile GOSB’da bir araya geldi.

Üyelerinin ihracat hacimlerini yükseltmek ve yabancı sermayenin bölgeye yatırım yapması yoluyla yeni istihdam fırsatları oluşturulması adına etkili çalışmalar yürüten Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Özbekistan Sırderya Ticaret Heyetinin GTO’yu ziyareti ardından bu kez Özbekistan Buhara Ticaret Heyetinin Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşen sanayi kuruluşları ziyaret programına katıldılar. KARŞILIKLI ZİYARETLER ÖNEMLİ Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GOSB Başkanı Sn. Vahit Yıldırım, GTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreteri ve GOSB yetkilileri; Buhara Valisi Sn. Khalimov BAKHRIDIN, Buhara Belediye Başkanı Sn. Esanov MUXIDDIN TURDIEVICH, Özbekistan Cumhuriyeti İstanbul Konsolosu Sn. Jahongir PARMANOV, Buhara Ekonomi Dairesi Başkanı Sn. Djuraev IDIBOY HOMITOVICH ve Özbek iş adamlarının yer aldığı heyetle, GOSB İdari Binasında bir araya geldiler. Yapılan sunum ve bilgilendirme ardından AROMSA A.Ş. ve ENKA CİVATA A.Ş.'yi ziyaret eden heyet yetkilileri, OSB mevzuatına ilişkin de bilgi aldı.  Ziyarette, Özbekistan ile gelişen ekonomik ilişkilerden Gebze Bölgesinin de mutlak pay alması gerektiğine dikkat çeken Gebze Ticaret Odası Başkanı, bu kapsamda karşılıklı ticaret heyeti ziyaretlerinin önemli olduğunun altını çizdi.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Özbekistan Sırderya Ticaret Heyeti ile GOSB’da bir araya geldi.

Üyelerinin ihracat hacimlerini yükseltmek ve yabancı sermayenin bölgeye yatırım yapması yoluyla yeni istihdam fırsatları oluşturulması adına etkili çalışmalar yürüten Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Özbekistan Sırderya Ticaret Heyetinin GTO’yu ziyareti ardından bu kez Özbekistan Buhara Ticaret Heyetinin Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşen sanayi kuruluşları ziyaret programına katıldılar.

KARŞILIKLI ZİYARETLER ÖNEMLİ

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GOSB Başkanı Sn. Vahit Yıldırım, GTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreteri ve GOSB yetkilileri; Buhara Valisi Sn. Khalimov BAKHRIDIN, Buhara Belediye Başkanı Sn. Esanov MUXIDDIN TURDIEVICH, Özbekistan Cumhuriyeti İstanbul Konsolosu Sn. Jahongir PARMANOV, Buhara Ekonomi Dairesi Başkanı Sn. Djuraev IDIBOY HOMITOVICH ve Özbek iş adamlarının yer aldığı heyetle, GOSB İdari Binasında bir araya geldiler. Yapılan sunum ve bilgilendirme ardından AROMSA A.Ş. ve ENKA CİVATA A.Ş.'yi ziyaret eden heyet yetkilileri, OSB mevzuatına ilişkin de bilgi aldı.  Ziyarette, Özbekistan ile gelişen ekonomik ilişkilerden Gebze Bölgesinin de mutlak pay alması gerektiğine dikkat çeken Gebze Ticaret Odası Başkanı, bu kapsamda karşılıklı ticaret heyeti ziyaretlerinin önemli olduğunun altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.