GTO Standına akın ettiler

Gebze 26.04.2016 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTO Standına akın ettiler

Dünyanın en büyük sanayi fuarı olan Hannover Messe'de bulunan Gebze Ticaret Odası standı fuarın en çok ilgi gören noktası oldu

Almanya’daki sanayi ve ticaret adamlarının yoğun ilgisine neden olan Gebze Ticaret Odası standına ayrıca Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Haluk Görgün’de sürpriz bir ziyarette bulundu. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile de stantta uzun süre sohbet eden Rektör Görgün’ün yanı sıra Hannover Ticaret Ataşesi Ruhi Deniz, Hannover Başkonsolosluğu Ticaret Ataşeliği Uzmanı Mustafa Vural, T.C. Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kızartıcı Odamızın standını ziyaret ettiler. Almanya’ya gittikleri ilk gün şehir turu yapan Gebze Ticaret Odası Heyeti aynı günün öğleden sonrası ve ikinci gününde fuar standında ziyaretçileri kabul etmeye devam ediyor. GÖRGÜN’ÜN SÜRPRİZİ ÇİLER’İ SEVİNDİRDİ ABD Başkanı Barack Obama ve Almanya Başbakanı Angela Merkel’in açılışını yaptığı Hannover Messe 2016 fuarında stand kuran Gebze Ticaret Odasına Gebze'den destek olmak üzere bu kente giden Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün başta GTO Başkanı Nail Çiler olmak üzere tim kafilemizi sevindirdi. Nail Çiler geçtiğimiz hafta GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün'ü, İstanbul Pendik'de düzenlediği organizasyonda yalnız bırakmamasına karşılık jesti Almanya’da karşılık bulmuş oldu.
Dünyanın en büyük sanayi fuarı olan Hannover Messe'de bulunan Gebze Ticaret Odası standı fuarın en çok ilgi gören noktası oldu

Almanya’daki sanayi ve ticaret adamlarının yoğun ilgisine neden olan Gebze Ticaret Odası standına ayrıca Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Haluk Görgün’de sürpriz bir ziyarette bulundu. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile de stantta uzun süre sohbet eden Rektör Görgün’ün yanı sıra Hannover Ticaret Ataşesi Ruhi Deniz, Hannover Başkonsolosluğu Ticaret Ataşeliği Uzmanı Mustafa Vural, T.C. Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kızartıcı Odamızın standını ziyaret ettiler. Almanya’ya gittikleri ilk gün şehir turu yapan Gebze Ticaret Odası Heyeti aynı günün öğleden sonrası ve ikinci gününde fuar standında ziyaretçileri kabul etmeye devam ediyor.

GÖRGÜN’ÜN SÜRPRİZİ ÇİLER’İ SEVİNDİRDİ

ABD Başkanı Barack Obama ve Almanya Başbakanı Angela Merkel’in açılışını yaptığı Hannover Messe 2016 fuarında stand kuran Gebze Ticaret Odasına Gebze'den destek olmak üzere bu kente giden Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün başta GTO Başkanı Nail Çiler olmak üzere tim kafilemizi sevindirdi. Nail Çiler geçtiğimiz hafta GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün'ü, İstanbul Pendik'de düzenlediği organizasyonda yalnız bırakmamasına karşılık jesti Almanya’da karşılık bulmuş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.