GTO VAKFI’NDA MEZUNİYET SEVİNCİ

Gebze 20.06.2019 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTO VAKFI’NDA MEZUNİYET SEVİNCİ

Gebze Ticaret Odası Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5. Mezunlarını uğurladı.

Gebze Ticaret Odası Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5. Mezunlarını uğurladı. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, okul Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. DONANIMLI MEZUNLAR YETİŞTİRİYORUZ Törende konuşan Okul Müdürü Fuat Binici, Bu yıl 231 örgün 16 Mesleki Açık Öğretim olmak üzere 247 mezun verdiklerini, okuldan öğrencilerin donanımlı mezun oldukları ve iş hayatına kolay adapte olduklarını belirtti. Öğrencilerin mezuniyetinde katkısı olan herkese teşekkür ederek büyük bir gururla mezunlarını uğurladıklarını belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti. ÇİLER: YENİLİKÇİ VE YARATICI PROJELER ÜRETİN Törende konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Mezun öğrencilerin heyecanına ortak olduklarını bundan sonraki yolculuğa adım atacak öğrencileri tebrik ederek öğrencilerden sürekli çaba göstermelerini, yenilikçi ve yaratıcı projeler üretmelerini istedi. Konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, mesleki eğitimin önemine vurgu yaptı. Meslek Liselerinde mezun olan öğrencilerin bölgemizde kolayca iş bulabileceklerini, bu konuda öğrenci ve velilerimizin yanında olduklarını belirtti. Mezun olan öğrencileri ve velilerini tebrik etti. Gebze’de eğitime yaptıkları katkıdan dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Başkan Nail Çiler’e çiçek takdim etti. Tören, plaket ve belge dağıtımının ardında keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.
Gebze Ticaret Odası Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5. Mezunlarını uğurladı.

Gebze Ticaret Odası Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5. Mezunlarını uğurladı. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, okul Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

DONANIMLI MEZUNLAR YETİŞTİRİYORUZ

Törende konuşan Okul Müdürü Fuat Binici, Bu yıl 231 örgün 16 Mesleki Açık Öğretim olmak üzere 247 mezun verdiklerini, okuldan öğrencilerin donanımlı mezun oldukları ve iş hayatına kolay adapte olduklarını belirtti. Öğrencilerin mezuniyetinde katkısı olan herkese teşekkür ederek büyük bir gururla mezunlarını uğurladıklarını belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

ÇİLER: YENİLİKÇİ VE YARATICI PROJELER ÜRETİN

Törende konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Mezun öğrencilerin heyecanına ortak olduklarını bundan sonraki yolculuğa adım atacak öğrencileri tebrik ederek öğrencilerden sürekli çaba göstermelerini, yenilikçi ve yaratıcı projeler üretmelerini istedi. Konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, mesleki eğitimin önemine vurgu yaptı. Meslek Liselerinde mezun olan öğrencilerin bölgemizde kolayca iş bulabileceklerini, bu konuda öğrenci ve velilerimizin yanında olduklarını belirtti. Mezun olan öğrencileri ve velilerini tebrik etti. Gebze’de eğitime yaptıkları katkıdan dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Başkan Nail Çiler’e çiçek takdim etti. Tören, plaket ve belge dağıtımının ardında keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.