19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO VE GTÜ İŞBİRLİĞİ YAPTI

Gebze 02.03.2016 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTO VE GTÜ İŞBİRLİĞİ YAPTI

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Mardin'de ihtiyaç sahibi 4 bin çocuğa giyim yardımında bulundu.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Mardin'de ihtiyaç sahibi 4 bin çocuğa giyim yardımında bulundu. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Haluk Görgün,  Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiller, Kızılay İstanbul Merter Şube Başkanı  Ercan Tan ve öğrencilerin bulunduğu  Mardin'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. YARDIMLAR DOĞU-BATI ARASINDA BİR KÖPRÜ Heyeti, Artuklu Kaymakamı  Şakir Öner Öztürk öncülüğünde,  Tema Vakfı  Mardin Şube Başkanı Kemal Aktürk ve Artuklu Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü  Ramazan Güzel karşıladı. Kaymakam Öztürk, yapılan yardımların Doğu-Batı arasında bir köprü oluşturduğunu söyledi. Suriyeli vatandaşlara ve iç göçten dolayı  Mardin'e gelen vatandaşlara yardımda bulunulduğunu aktaran Öztürk, "Yapılan yardımların iç göçten zarar gören vatandaşlara büyük oranda katkı sağlıyor. Bu tür yardımların devamının gelmesini bekliyoruz" dedi. MARDİN’İ GEZDİLER Heyet, Vali Vekili Vali Yardımcısı Bahattin Çelik'i Valilik makamında ziyaret etti. Daha sonra Gül Medrese Çatom'u ziyaret eden heyet, burada eğitim, dikiş nakış kursu gören kursiyerler ile bir araya geldikten sonra aile ziyaretlerinde bulundu. 
Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Mardin'de ihtiyaç sahibi 4 bin çocuğa giyim yardımında bulundu.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Mardin'de ihtiyaç sahibi 4 bin çocuğa giyim yardımında bulundu. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Haluk Görgün,  Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiller, Kızılay İstanbul Merter Şube Başkanı  Ercan Tan ve öğrencilerin bulunduğu  Mardin'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

YARDIMLAR DOĞU-BATI ARASINDA BİR KÖPRÜ

Heyeti, Artuklu Kaymakamı  Şakir Öner Öztürk öncülüğünde,  Tema Vakfı  Mardin Şube Başkanı Kemal Aktürk ve Artuklu Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü  Ramazan Güzel karşıladı. Kaymakam Öztürk, yapılan yardımların Doğu-Batı arasında bir köprü oluşturduğunu söyledi. Suriyeli vatandaşlara ve iç göçten dolayı  Mardin'e gelen vatandaşlara yardımda bulunulduğunu aktaran Öztürk, "Yapılan yardımların iç göçten zarar gören vatandaşlara büyük oranda katkı sağlıyor. Bu tür yardımların devamının gelmesini bekliyoruz" dedi.

MARDİN’İ GEZDİLER

Heyet, Vali Vekili Vali Yardımcısı Bahattin Çelik'i Valilik makamında ziyaret etti. Daha sonra Gül Medrese Çatom'u ziyaret eden heyet, burada eğitim, dikiş nakış kursu gören kursiyerler ile bir araya geldikten sonra aile ziyaretlerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.