GTÜ Antalya'da

Gebze 15.02.2017 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GTÜ Antalya'da

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Antalya Üniversite Tanıtım Günleri etkinlikleri, Süleyman Beledioğlu’nun konferansıyla başladı.

Konyaaltı'nda eğitim-öğretimin öncülüğünü yapan  Konyaaltı Belediyesi,  Antalya Üniversite Tanıtım Günleri'yle üniversiteleri, öğrencilerin ayağına getiriyor.  Esenyurt Üniversitesi, Biruni Üniversitesi, Çağ Üniversitesi,  Yeni Yüzyıl Üniversitesi,  Gebze Teknik Üniversitesi, Doğu  Akdeniz Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, AHEP Üniversitesi ve  Karataş Üniversitesi, stantlarını ziyaret eden öğrencileri fakülteleri hakkında bilgilendirdi. 3.  Antalya Üniversite Tanıtım Günleri, Süleyman Beledioğlu'nun konferansıyla başladı. Süleyman Beledioğlu, başarıyı etkileyen en büyük faktörün dikkatsizlik olduğunu ifade etti. Beledioğlu, konferansa katılan 2 bine yakın öğrenciye, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) için bazı tüyolarda verdi. Konu tekrarı ve başarısızlığa neden olan en büyük unsurun dikkatsizlik olduğunu ifade eden Beledioğlu, dikkatsizliğin temelinde bilgi eksikliğinin yattığını söyledi. Bu sorunun sürekli konu tekrarı ile aşılabileceğini de sözlerine ekledi. 16 Şubat Perşembe gününe kadar devam edecek olan etkinlikler kapsamında Süleyman Beledioğlu, 13.30-14.30 saatleri arasında öğrencilere, 15.00-16.00 saatleri arasında ise öğrenci velilerine konferans verecek. 
Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Antalya Üniversite Tanıtım Günleri etkinlikleri, Süleyman Beledioğlu’nun konferansıyla başladı.

Konyaaltı'nda eğitim-öğretimin öncülüğünü yapan  Konyaaltı Belediyesi,  Antalya Üniversite Tanıtım Günleri'yle üniversiteleri, öğrencilerin ayağına getiriyor.  Esenyurt Üniversitesi, Biruni Üniversitesi, Çağ Üniversitesi,  Yeni Yüzyıl Üniversitesi,  Gebze Teknik Üniversitesi, Doğu  Akdeniz Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, AHEP Üniversitesi ve  Karataş Üniversitesi, stantlarını ziyaret eden öğrencileri fakülteleri hakkında bilgilendirdi.

3.  Antalya Üniversite Tanıtım Günleri, Süleyman Beledioğlu'nun konferansıyla başladı. Süleyman Beledioğlu, başarıyı etkileyen en büyük faktörün dikkatsizlik olduğunu ifade etti. Beledioğlu, konferansa katılan 2 bine yakın öğrenciye, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) için bazı tüyolarda verdi. Konu tekrarı ve başarısızlığa neden olan en büyük unsurun dikkatsizlik olduğunu ifade eden Beledioğlu, dikkatsizliğin temelinde bilgi eksikliğinin yattığını söyledi. Bu sorunun sürekli konu tekrarı ile aşılabileceğini de sözlerine ekledi.

16 Şubat Perşembe gününe kadar devam edecek olan etkinlikler kapsamında Süleyman Beledioğlu, 13.30-14.30 saatleri arasında öğrencilere, 15.00-16.00 saatleri arasında ise öğrenci velilerine konferans verecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.