GTÜ araştırma görevlisi alacak!

Gebze 01.10.2019 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTÜ araştırma görevlisi alacak!

Gebze Teknik Üniversitesi, Muhasebe ve Finansman, Sayısal Yöntemler, Üretim Yönetimi ve Pazarlama, Yönetim ve Organizasyon, İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat bölümlerinde araştırma görevlisi olarak çalışacak 9 kişiyi alacak. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'nden araştırma görevlisi alımı için ilan verildi. "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelik" kapsamında; üniversiteye bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 9 araştırma görevlisi alımı yapılacak. Muhasebe ve Finansman, Sayısal Yöntemler, Üretim Yönetimi ve Pazarlama, Yönetim ve Organizasyon, İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat bölümlerinden 9 araştırma görevlisi alacak. Ayrıntılı bilgiye http://www.gtu.edu.tr adresinden ulaşılabilecek. SINAV TAKVİMİ Başvuru Tipi: Şahsen Posta Son Başvuru Tarihi: 18.10.2019 Sonuçların Açıklanacağı İnternet Adresi: www.gtu.edu.tr Ön Değerlendirme Tarihi: 25.10.2019 Sınav Giriş Tarihi: 31.10.2019 Sonuç Açıklama Tarihi: 08.11.2019

Gebze Teknik Üniversitesi, Muhasebe ve Finansman, Sayısal Yöntemler, Üretim Yönetimi ve Pazarlama, Yönetim ve Organizasyon, İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat bölümlerinde araştırma görevlisi olarak çalışacak 9 kişiyi alacak.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'nden araştırma görevlisi alımı için ilan verildi. "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelik" kapsamında; üniversiteye bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 9 araştırma görevlisi alımı yapılacak. Muhasebe ve Finansman, Sayısal Yöntemler, Üretim Yönetimi ve Pazarlama, Yönetim ve Organizasyon, İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat bölümlerinden 9 araştırma görevlisi alacak. Ayrıntılı bilgiye http://www.gtu.edu.tr adresinden ulaşılabilecek.

SINAV TAKVİMİ

Başvuru Tipi: Şahsen Posta

Son Başvuru Tarihi: 18.10.2019

Sonuçların Açıklanacağı İnternet Adresi: www.gtu.edu.tr

Ön Değerlendirme Tarihi: 25.10.2019

Sınav Giriş Tarihi: 31.10.2019

Sonuç Açıklama Tarihi: 08.11.2019

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.