GTÜ Başarıya Doymuyor

24.07.2017 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GTÜ Başarıya Doymuyor

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün üniversitesinin bir başarısını daha sosyal medya kişisel sayfasından duyurdu.

Rektör Görgün paylaşımda aktardığı bilgi çerçevesinde, "GTÜ'nün Başarıları Devam ediyor: TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı(ARDEB) Ulusal Akademik Ar-Ge Proje Desteklerini açıkladı. Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu(TÜBİTAK) değerlendirmesi sonucunda; 8 , 1001​ ​(Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri)​​ ​2, 3501(Kariyer Geliştirme)​ olmak üzere GTÜ'den toplam 10 proje desteklenmeye hak kazandı.​ "Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı(1001)" kapsamında 2017 yılı 1. döneminde önerilen araştırma projelerinden bilimsel olarak desteklenmesine karar verilen GTÜ öğretim üyeleri ; Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. AYLİN USLU Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. ERHAN DEMİRBAŞ Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. GÖNÜL YENİLMEZ ÇİFTÇİ Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. MUHAMMET TAMER KOŞAN Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. MURAT DOĞRU Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. MUSTAFA FAZIL SERİNCAN Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. YELDA ÖZDEN ÇİFTÇİ Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. YUNUS ZORLU olurken. "Kariyer Geliştirme Programı(3501)" kapsamında önerilen araştırma projelerinden bilimsel olarak desteklenmesine karar verilen GTÜ öğretim üyeleri; AYŞE KOCA ÇAYDAŞI ZAFEIRAKIS ZAFEIRAKOPOULOS oldu. Öğretim üyelerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz." cümlelerine yer verdi.
Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün üniversitesinin bir başarısını daha sosyal medya kişisel sayfasından duyurdu.

Rektör Görgün paylaşımda aktardığı bilgi çerçevesinde, "GTÜ'nün Başarıları Devam ediyor:

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı(ARDEB) Ulusal Akademik Ar-Ge Proje Desteklerini açıkladı. Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu(TÜBİTAK) değerlendirmesi sonucunda; 8 , 1001​ ​(Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri)​​ ​2, 3501(Kariyer Geliştirme)​ olmak üzere GTÜ'den toplam 10 proje desteklenmeye hak kazandı.​

"Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı(1001)" kapsamında 2017 yılı 1. döneminde önerilen araştırma projelerinden bilimsel olarak desteklenmesine karar verilen GTÜ öğretim üyeleri ;

Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. AYLİN USLU

Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. ERHAN DEMİRBAŞ

Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. GÖNÜL YENİLMEZ ÇİFTÇİ

Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. MUHAMMET TAMER KOŞAN

Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. MURAT DOĞRU

Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. MUSTAFA FAZIL SERİNCAN

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. YELDA ÖZDEN ÇİFTÇİ

Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. YUNUS ZORLU olurken.

"Kariyer Geliştirme Programı(3501)" kapsamında önerilen araştırma projelerinden bilimsel olarak desteklenmesine karar verilen GTÜ öğretim üyeleri;

AYŞE KOCA ÇAYDAŞI

ZAFEIRAKIS ZAFEIRAKOPOULOS oldu.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz." cümlelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.