19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTÜ daimi öğretim üyesi alacak

Gebze 25.11.2019 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTÜ daimi öğretim üyesi alacak

Gebze Teknik Üniversitesi, daimi öğretim üyesi almak için ilan verdi. Bu ilan Resmi Gazete’de yayımlandı. Gebze Teknik Üniversitesi, 1 mimarlık, 2 şehir ve bölge planlama bölümlerine daimi doktor öğretim üyesi alacak. Adaylar, 23.03.2016 tarih ve 29662 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik”in 8. maddesinin 7. fıkrası uyarınca İngilizce ders verebiliyor olacak. Başvuru süresi bugünde itibaren 15 günle sınırlandırıldı. BAŞVURU EVRAKLARI ŞÖYLE • Başvuru dilekçesi, • Nüfus cüzdan fotokopisi ve 1 (bir) adet fotoğraf, • YÖK formatında özgeçmiş ve eserler listesi (onaylı kopyası***), • Lisans ve Lisansüstü diplomaları (onaylı kopyası/yurt dışından alınmış diplomalar için YÖK denklik belgeleri), • Yabancı dil belgesi (onaylı kopyası), • AYDEK başvuru sonucu ** (onaylı kopyası), • Makaleler, Bildiriler, Kitap bölümleri, vb. eserlerin tam metni ve eserlere yapılan atıflar (elektronik USB/CD/DVD ortamında, eser listesine göre numaralandırılmış). Adaylar tarafından; 4 (dört) takım başvuru evrakları ile eserlerin tam metni USB/CD/DVD ortamında ilgili Dekanlığa şahsen teslim edilmelidir. (**) Başvurunun kabul edilmesi için GTÜ Akademik Yükseltme ve Değerlendirme Kurulu (AYDEK) Çalışma Usul ve Esasları uyarınca, ilgili kadro asgari koşullarının sağlandığına dair görüşü gerekmektedir. Adayların, anılan esaslar kapsamında başvuru öncesi veya başvuru sırasında dilekçe, başvuru formu ve 1 (bir) takım başvuru evrakları ile birlikte Rektör Yardımcılığı’na başvuru yapmaları gerekmektedir. - AYDEK Başvuru Dilekçe - AYDEK Başvuru Formu (***) Başvuru evrakları başlığı altında “onaylı kopyası” istenilen belgelerin herhangi bir Resmî Kurumca aslı gibidir yapılarak onaylanması yeterli olup, E-Devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr)'dan alınan kare kodlu belgeler doğruluğu teyit edilmek şartıyla geçerli olabilecektir.  

Gebze Teknik Üniversitesi, daimi öğretim üyesi almak için ilan verdi. Bu ilan Resmi Gazete’de yayımlandı. Gebze Teknik Üniversitesi, 1 mimarlık, 2 şehir ve bölge planlama bölümlerine daimi doktor öğretim üyesi alacak. Adaylar, 23.03.2016 tarih ve 29662 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik”in 8. maddesinin 7. fıkrası uyarınca İngilizce ders verebiliyor olacak. Başvuru süresi bugünde itibaren 15 günle sınırlandırıldı.

BAŞVURU EVRAKLARI ŞÖYLE

• Başvuru dilekçesi, • Nüfus cüzdan fotokopisi ve 1 (bir) adet fotoğraf, • YÖK formatında özgeçmiş ve eserler listesi (onaylı kopyası***), • Lisans ve Lisansüstü diplomaları (onaylı kopyası/yurt dışından alınmış diplomalar için YÖK denklik belgeleri), • Yabancı dil belgesi (onaylı kopyası), • AYDEK başvuru sonucu ** (onaylı kopyası), • Makaleler, Bildiriler, Kitap bölümleri, vb. eserlerin tam metni ve eserlere yapılan atıflar (elektronik USB/CD/DVD ortamında, eser listesine göre numaralandırılmış). Adaylar tarafından; 4 (dört) takım başvuru evrakları ile eserlerin tam metni USB/CD/DVD ortamında ilgili Dekanlığa şahsen teslim edilmelidir. (**) Başvurunun kabul edilmesi için GTÜ Akademik Yükseltme ve Değerlendirme Kurulu (AYDEK) Çalışma Usul ve Esasları uyarınca, ilgili kadro asgari koşullarının sağlandığına dair görüşü gerekmektedir. Adayların, anılan esaslar kapsamında başvuru öncesi veya başvuru sırasında dilekçe, başvuru formu ve 1 (bir) takım başvuru evrakları ile birlikte Rektör Yardımcılığı’na başvuru yapmaları gerekmektedir. - AYDEK Başvuru Dilekçe - AYDEK Başvuru Formu (***) Başvuru evrakları başlığı altında “onaylı kopyası” istenilen belgelerin herhangi bir Resmî Kurumca aslı gibidir yapılarak onaylanması yeterli olup, E-Devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr)'dan alınan kare kodlu belgeler doğruluğu teyit edilmek şartıyla geçerli olabilecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.