GTÜ’de Engelsiz Staj Programı

Gebze 24.09.2018 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTÜ’de Engelsiz Staj Programı

Öğrencilikten iş hayatına geçişte ve kariyer planlama sürecinde engelli adayların yanında olmayı hedefleyen Türkiye’nin ilk engelli iş gücü kaynağı Engelsizkariyer.com, şimdi de Engelsiz Staj Programı olanağı sağlıyor. Engelsizkariyer.com Gebze Teknik Üniversitesi’nde de faaliyette.

Türk Telekom, Denizbank ve Yasadikca.com engelliler haber sitesi katkılarıyla düzenlenen “Engelsiz Staj” programına katılacak engelli adaylar, özgeçmiş hazırlama, imaj yönetimi, sözlü ve yazılı iletişim, kendini ifade etme, mülakat canlandırması, güçlü yanlarını ortaya çıkarma gibi performanslarını geliştirebilecekleri konusunda duayen isimlerinden teknik, sosyal ve özel başlıklarda uygulamalı, interaktif eğitimlerini alma ayrıcalığı yaşayacaklar. İnsan kaynakları dünyasından öncü isimlerin deneyim ve yol gösterici hikayelerine tanıklık edeceğiniz “Engelsiz Staj” programının 1. Buluşması için son başvuru 25 Eylül 2018 Salı günü. Programa katılacak yetenekler Engelsiz Kariyer Günleri'ne de katılarak Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şirketlerinde öncelikli staj ve iş fırsatlarına ulaşma kolaylığına sahip olacaklar. KİMLER KATILABİLİR? 29 Eylül 2018 Cumartesi günü 3 bölümden oluşacak “Engelsiz Staj” programına yeni mezun olmuş lise ve üniversite öğrencileri, üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarından eğitime devam eden en az 40 ve üzeri engelli oranına sahip engelli bireyler katılabilirler. 2017 yılında mezun olmuş ancak hiç staj ve çalışma fırsatı yakalayamamış engelli adaylarda başvuru yapabilirler. Engellilerin Engelsizkariyer.com Akademi “Engelsiz Staj”yer Yetiştirme Programına seçilecek 50 kişiden biri olmaları için kendilerini en iyi ifade eden özelliklerini, engel grubunu, engel oranını, eğitim bilgilerini, yer aldıkları projeleri, yabancı dil bilgilerini, eğitim bilgilerini, burslarını, aldıkları sertifika bilgilerinin yer aldığı etkili bir Özgeçmiş (CV) hazırlamaları, takibinde de Engelsizkariyer.com’da yer alan “Engelsiz Staj” ilanına 25 Eylül 2018 Salı saat 18.00’e kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Programa engelli adaylar refakatçisiz katılmaları zorunludur. ENGELSİZ STAJ PROGRAMINDA NELER OLACAK? 29 Eylül 2018 Cumartesi günü tam günlük teknik, sosyal ve özel başlıklar olmak üzere 3 bölümden oluşacak. “Engelsiz Stajyer Yetiştirme Programı” sabah 08.00’de başlayarak 18.30’da sertifika töreni ile sona erecek. Uygulamalı, interaktif ve mülakat canlandırmalı gerçekleşecek “Engelsiz Staj” programında soru, cevap ve geri bildirimler de olacak. Programa katılmaya hak kazanacak adayların tamamı “Engelsiz Staj” programına ücretsiz katılabilecek. Program İstanbul Gayrettepe’de ki Denizbank Genel Müdürlük Binası Deniz Akademi’de gerçekleşecek. İşitme engelli adaylar için işaret dili çevirisi ve görme engelli adaylar için de betimleme desteği verilecek. Programa katılanlar arasından seçilecek 10 kişiye 3 aylık mentörlük, Engelsizkariyer.com Akademi “Engelsiz Staj” katılım sertifikası ve staj olanağı sağlayan firmalarla CV paylaşımı olmak üzere Engelsiz Kariyer Günleri'nde doğrudan firma İK'cıları ile yüz yüze mülakat (iş görüşmesi) yapabilecekler.
Öğrencilikten iş hayatına geçişte ve kariyer planlama sürecinde engelli adayların yanında olmayı hedefleyen Türkiye’nin ilk engelli iş gücü kaynağı Engelsizkariyer.com, şimdi de Engelsiz Staj Programı olanağı sağlıyor. Engelsizkariyer.com Gebze Teknik Üniversitesi’nde de faaliyette.

Türk Telekom, Denizbank ve Yasadikca.com engelliler haber sitesi katkılarıyla düzenlenen “Engelsiz Staj” programına katılacak engelli adaylar, özgeçmiş hazırlama, imaj yönetimi, sözlü ve yazılı iletişim, kendini ifade etme, mülakat canlandırması, güçlü yanlarını ortaya çıkarma gibi performanslarını geliştirebilecekleri konusunda duayen isimlerinden teknik, sosyal ve özel başlıklarda uygulamalı, interaktif eğitimlerini alma ayrıcalığı yaşayacaklar. İnsan kaynakları dünyasından öncü isimlerin deneyim ve yol gösterici hikayelerine tanıklık edeceğiniz “Engelsiz Staj” programının 1. Buluşması için son başvuru 25 Eylül 2018 Salı günü. Programa katılacak yetenekler Engelsiz Kariyer Günleri'ne de katılarak Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şirketlerinde öncelikli staj ve iş fırsatlarına ulaşma kolaylığına sahip olacaklar.

KİMLER KATILABİLİR?

29 Eylül 2018 Cumartesi günü 3 bölümden oluşacak “Engelsiz Staj” programına yeni mezun olmuş lise ve üniversite öğrencileri, üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarından eğitime devam eden en az 40 ve üzeri engelli oranına sahip engelli bireyler katılabilirler. 2017 yılında mezun olmuş ancak hiç staj ve çalışma fırsatı yakalayamamış engelli adaylarda başvuru yapabilirler. Engellilerin Engelsizkariyer.com Akademi “Engelsiz Staj”yer Yetiştirme Programına seçilecek 50 kişiden biri olmaları için kendilerini en iyi ifade eden özelliklerini, engel grubunu, engel oranını, eğitim bilgilerini, yer aldıkları projeleri, yabancı dil bilgilerini, eğitim bilgilerini, burslarını, aldıkları sertifika bilgilerinin yer aldığı etkili bir Özgeçmiş (CV) hazırlamaları, takibinde de Engelsizkariyer.com’da yer alan “Engelsiz Staj” ilanına 25 Eylül 2018 Salı saat 18.00’e kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Programa engelli adaylar refakatçisiz katılmaları zorunludur.

ENGELSİZ STAJ PROGRAMINDA NELER OLACAK?

29 Eylül 2018 Cumartesi günü tam günlük teknik, sosyal ve özel başlıklar olmak üzere 3 bölümden oluşacak. “Engelsiz Stajyer Yetiştirme Programı” sabah 08.00’de başlayarak 18.30’da sertifika töreni ile sona erecek. Uygulamalı, interaktif ve mülakat canlandırmalı gerçekleşecek “Engelsiz Staj” programında soru, cevap ve geri bildirimler de olacak. Programa katılmaya hak kazanacak adayların tamamı “Engelsiz Staj” programına ücretsiz katılabilecek. Program İstanbul Gayrettepe’de ki Denizbank Genel Müdürlük Binası Deniz Akademi’de gerçekleşecek. İşitme engelli adaylar için işaret dili çevirisi ve görme engelli adaylar için de betimleme desteği verilecek. Programa katılanlar arasından seçilecek 10 kişiye 3 aylık mentörlük, Engelsizkariyer.com Akademi “Engelsiz Staj” katılım sertifikası ve staj olanağı sağlayan firmalarla CV paylaşımı olmak üzere Engelsiz Kariyer Günleri'nde doğrudan firma İK'cıları ile yüz yüze mülakat (iş görüşmesi) yapabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.