GTÜ'de hareketli günler

Gebze 25.02.2017 - 07:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GTÜ'de hareketli günler

Bilgisayar Mühendisliği konularında birçok alanda etkinlik düzenleyen Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu, 25 Şubatta GeekDay etkinliğini Gebze Teknik Üniversitesinde!

Gebze Teknik Ünivesitesi Bilgisayar Topluluğu Şubat 2016 tarihinde kurulmuş genç bir topluluk olmasına rağmen kurulduğu tarihten itibaren yapmış olduğu etkinlikler ve eğitimler ile bilişim sektörüne meraklı bireylerin yoluna ışık tutmuştur. GeekDay etkinliği düzenleyerek Bilgisayar Bilimleri dünyasına daha yakından göz atarak bu konularda alanında uzman kişilerle bilişime meraklı bireyleri buluşturmayı hedeflemiştir. Tek gün gerçekleşecek bu etkinlikte 14 paralel seminer ve 7 (max.)  workshop düzenlenecektir.  Siber Güvenlik, Veri Madenciliği, Big Data, Sanal ve Arttırılmış Gerçeklik, Yapay Zeka ve Arttırılmış Gerçeklik gibi daha birçok konunun işleneceği bir etkinlik olacaktır. Teknik oturumların olduğu bu etkinliğimizde bilişime meraklı bireyler, bilişimin içinde olanlarla birebir temas kurma imkanı yakalacayaklar.
Bilgisayar Mühendisliği konularında birçok alanda etkinlik düzenleyen Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu, 25 Şubatta GeekDay etkinliğini Gebze Teknik Üniversitesinde!

Gebze Teknik Ünivesitesi Bilgisayar Topluluğu Şubat 2016 tarihinde kurulmuş genç bir topluluk olmasına rağmen kurulduğu tarihten itibaren yapmış olduğu etkinlikler ve eğitimler ile bilişim sektörüne meraklı bireylerin yoluna ışık tutmuştur.

GeekDay etkinliği düzenleyerek Bilgisayar Bilimleri dünyasına daha yakından göz atarak bu konularda alanında uzman kişilerle bilişime meraklı bireyleri buluşturmayı hedeflemiştir. Tek gün gerçekleşecek bu etkinlikte 14 paralel seminer ve 7 (max.)  workshop düzenlenecektir. 

Siber Güvenlik, Veri Madenciliği, Big Data, Sanal ve Arttırılmış Gerçeklik, Yapay Zeka ve Arttırılmış Gerçeklik gibi daha birçok konunun işleneceği bir etkinlik olacaktır. Teknik oturumların olduğu bu etkinliğimizde bilişime meraklı bireyler, bilişimin içinde olanlarla birebir temas kurma imkanı yakalacayaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.