GTÜ’de Kütüphane coşkusu

Gebze 29.03.2019 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTÜ’de Kütüphane coşkusu

Kütüphane Haftası kapsamında, 81 ilde aynı anda yapılan “Okumak Değiştirir” temalı “Kitap Okuma” etkinliği, Gebze Teknik Üniversitesi’nde de kitap ve kütüphane sever katılımcılarla gerçekleştirildi.

Kütüphane Haftası kapsamında, 81 ilde aynı anda yapılan “Okumak Değiştirir” temalı “Kitap Okuma” etkinliği, Gebze Teknik Üniversitesi’nde de kitap ve kütüphane sever katılımcılarla gerçekleştirildi. Etkinliğe, Darıca Özel Çözüm Akademi Anaokulu öğrencileri, kampüste bulunan Anaokulunun öğrencileri ve Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphane Kolu öğrencileri de katıldı ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE KİTAP HEDİYE EDİLDİ 30 dakikalık Kitap Okuma etkinliğinin ardından, her yıl olduğu gibi bu yıl da kütüphaneyi en çok kullanıp kitap ödünç alan Akademik, İdari ve Öğrenci kategorisinde toplam 10 kullanıcıya, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Nilay Coşgun ve Prof. Dr. Arif Çağdaş Aydınoğlu tarafından hediyeleri takdim edildi. Darıca Özel Çözüm Akademi ve kampüste bulunan Anaokulu öğrencilerine de kitap hediye edildi. Katılımcılara ayrıca çekiliş yoluyla da 7 adet kitap hediye edildi. Dışarıdan katılan tüm öğrencilere kütüphanemiz gezdirildi ve kütüphane hakkında bilgiler verildi. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Salim Yıldız, Okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazanıldığından Anaokulu Öğrencilerinin ziyaretini çok değerli bulduklarını söyledi. Yıldız yaptığı açıklamada, “Tüm katılımcılara şükranlarımızı sunarız. Geleceğimiz olan çocuklarımızın yüreklerinde bir iz bırakabildiysek ne mutlu bize.” ifadesini kullandı.
Kütüphane Haftası kapsamında, 81 ilde aynı anda yapılan “Okumak Değiştirir” temalı “Kitap Okuma” etkinliği, Gebze Teknik Üniversitesi’nde de kitap ve kütüphane sever katılımcılarla gerçekleştirildi.

Kütüphane Haftası kapsamında, 81 ilde aynı anda yapılan “Okumak Değiştirir” temalı “Kitap Okuma” etkinliği, Gebze Teknik Üniversitesi’nde de kitap ve kütüphane sever katılımcılarla gerçekleştirildi. Etkinliğe, Darıca Özel Çözüm Akademi Anaokulu öğrencileri, kampüste bulunan Anaokulunun öğrencileri ve Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphane Kolu öğrencileri de katıldı

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE KİTAP HEDİYE EDİLDİ

30 dakikalık Kitap Okuma etkinliğinin ardından, her yıl olduğu gibi bu yıl da kütüphaneyi en çok kullanıp kitap ödünç alan Akademik, İdari ve Öğrenci kategorisinde toplam 10 kullanıcıya, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Nilay Coşgun ve Prof. Dr. Arif Çağdaş Aydınoğlu tarafından hediyeleri takdim edildi. Darıca Özel Çözüm Akademi ve kampüste bulunan Anaokulu öğrencilerine de kitap hediye edildi. Katılımcılara ayrıca çekiliş yoluyla da 7 adet kitap hediye edildi. Dışarıdan katılan tüm öğrencilere kütüphanemiz gezdirildi ve kütüphane hakkında bilgiler verildi. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Salim Yıldız, Okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazanıldığından Anaokulu Öğrencilerinin ziyaretini çok değerli bulduklarını söyledi. Yıldız yaptığı açıklamada, “Tüm katılımcılara şükranlarımızı sunarız. Geleceğimiz olan çocuklarımızın yüreklerinde bir iz bırakabildiysek ne mutlu bize.” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.