GTÜ'den 2015 Almanak çalışması

Gebze 03.02.2016 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTÜ'den 2015 Almanak çalışması

GTÜ'nün hazırladığı ve kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmaların yer aldığı 2015 Almanak, büyük beğeni topladı. Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ), 2015 Almanak hazırladı. GTÜ'nün hazırladığı ve kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmaların yer aldığı 2015 Almanak, Gebze bölgesindeki kamu ve özel kurum ve kuruluşlara da dağıtıldı. Titizlikle hazırlanan GTÜ'nün 2015 Almanak'ı görenler tarafından da büyük beğeni topladı. Aynı zamanda bir arşiv niteliği de taşıyan GTÜ 2015 Almanak'ı hakkında bilgi veren GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Almanak çalışmasının her yıl yapılacağını kaydetti.

GTÜ'nün hazırladığı ve kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmaların yer aldığı 2015 Almanak, büyük beğeni topladı.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ), 2015 Almanak hazırladı. GTÜ'nün hazırladığı ve kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmaların yer aldığı 2015 Almanak, Gebze bölgesindeki kamu ve özel kurum ve kuruluşlara da dağıtıldı. Titizlikle hazırlanan GTÜ'nün 2015 Almanak'ı görenler tarafından da büyük beğeni topladı. Aynı zamanda bir arşiv niteliği de taşıyan GTÜ 2015 Almanak'ı hakkında bilgi veren GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Almanak çalışmasının her yıl yapılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.