GTÜ’den akıllı tarım projesi

Gebze 03.07.2020 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTÜ’den akıllı tarım projesi

Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ), Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte akıllı tarım uygulamasını hayata geçirecek. Rektör Prof.Dr.Muhammed Hasan Aslan yaptığı açıklamada, “Gençlerimizi tarıma teşvik etme hedefiyle bakanlığımızla yapacağımız akıllı tarım projesinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Eğitimdeki yükselen başarılarının yanı sıra, gerçekleştirdiği projelerle de örnek olarak gösterilen Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ), akıllı tarım projesini hayata geçirecek. GTÜ kampüsü içinde yer alan 100 dönümlük araziyi Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tahsis ettiklerini gazetemize açıklayan GTÜ Rektörü Prof.Dr.Muhammed Hasan Aslan, projenin gençleri tarıma yönlendirme anlamında büyük önem arz ettiğini belirtti. Projeye dair önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyerek detaylı açıklamayı yapacaklarını kaydeden Rektör Aslan, “Masa başı çalışma alışkanlığını olan gençlerimizi, ülke ekonomisi için büyük önem arz eden tarımsal üretime yönlendirmek adına akıllı tarım uygulamasını hayata geçireceğiz. Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmelerde mutlu sona ulaştık diyebiliriz. Detaylı açıklamaları önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla kamuoyuna duyuracağız” ifadelerini kullandı. YILDIRIM’DAN REKTÖR ASLAN’A TEBRİK GTÜ Rektörü Prof.Dr.Muhammed Hasan Aslan’ı makamında ziyaret eden Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Rektör Aslan nezdinde GTÜ’nün ses getiren başarılarını taktirle takip ettiklerini belirterek tebrik ettiler. Rektör Aslan’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yıldırım, akıllı tarım uygulaması çalışmasının gençleri tarıma yönlendirme adına önemli bir teşvik adımı olduğunu belirtti. Rektör Aslan’a sıcak misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Yıldırım, “Akıllı tarım uygulaması çalışmasının üniversitemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ), Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte akıllı tarım uygulamasını hayata geçirecek. Rektör Prof.Dr.Muhammed Hasan Aslan yaptığı açıklamada, “Gençlerimizi tarıma teşvik etme hedefiyle bakanlığımızla yapacağımız akıllı tarım projesinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Eğitimdeki yükselen başarılarının yanı sıra, gerçekleştirdiği projelerle de örnek olarak gösterilen Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ), akıllı tarım projesini hayata geçirecek. GTÜ kampüsü içinde yer alan 100 dönümlük araziyi Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tahsis ettiklerini gazetemize açıklayan GTÜ Rektörü Prof.Dr.Muhammed Hasan Aslan, projenin gençleri tarıma yönlendirme anlamında büyük önem arz ettiğini belirtti. Projeye dair önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyerek detaylı açıklamayı yapacaklarını kaydeden Rektör Aslan, “Masa başı çalışma alışkanlığını olan gençlerimizi, ülke ekonomisi için büyük önem arz eden tarımsal üretime yönlendirmek adına akıllı tarım uygulamasını hayata geçireceğiz. Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmelerde mutlu sona ulaştık diyebiliriz. Detaylı açıklamaları önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla kamuoyuna duyuracağız” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM’DAN REKTÖR ASLAN’A TEBRİK

GTÜ Rektörü Prof.Dr.Muhammed Hasan Aslan’ı makamında ziyaret eden Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Rektör Aslan nezdinde GTÜ’nün ses getiren başarılarını taktirle takip ettiklerini belirterek tebrik ettiler. Rektör Aslan’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yıldırım, akıllı tarım uygulaması çalışmasının gençleri tarıma yönlendirme adına önemli bir teşvik adımı olduğunu belirtti. Rektör Aslan’a sıcak misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Yıldırım, “Akıllı tarım uygulaması çalışmasının üniversitemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.