GTÜ’den BAP çağrısı

Gebze 14.05.2019 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTÜ’den BAP çağrısı

Gebze Teknik Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Komisyonu’nun kararına göre BAP çağrıları açıldı.

Mayıs 2019 BAP çağrılarının açılmasına karar verilen proje tipleri GTÜ’den yaplan açılama ile belirlendi. GTÜ’den yapılan açıklamada, “GTÜ 101 Yüksek Lisans Tez Projesi, GTÜ 102 Doktora Tez Projesi, GTÜ 104 Araştırma Başlangıç Destek Projeleri, GTÜ 105 Kapsamlı Araştırma Projeleri, GTÜ 110 Bilimsel Toplantı Düzenleme Destekleri, GTÜ 111 Bilimsel Etkinliklere Katılım Desteği, GTÜ 112 Patent Teşvik Desteği BAP Proje başvuruları, yeni geliştirilen GTÜ BAP otomasyon sistemi (http://www.bap.gtu.edu.tr ) kullanılarak gerçekleştirilecektir. TÜM İŞLEMLER ELEKTRONİK ORTAMDA BAP otomasyon sistemine GTÜ kullanıcı adı ile giriş yapıldığında, proje başvuruları için kullanılacak formlar ve ilgili uygulama yönergesine erişilebilir. Proje Yürütücüsü’nün başvurusu, iç/dış hakemlik ve koordinasyon biriminin tüm işlemleri bu belgede özetlendiği gibi elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Mayıs 2019 BAP çağrıları için son başvuru tarihi 10 Haziran 2019’dur. Bir öğretim elemanı, aynı başvuru döneminde en fazla iki proje başvurusu yapabilir. Mevcut BAP projelerinde sonuç raporu veya ara raporu teslimi gibi yükümlülüklerini tamamlamayan Proje Yürütücülerinin 2019 yılı BAP başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Profesör ünvanlı öğretim üyeleri GTÜ 101/102/110/111/112 çağrılarına başvuru yapabilir. Projelerin bütçesinde tanımlanabilecek harcama kalemleri; “03.2 Tüketim Malzemeleri, 03.3 Yolluklar, 03.5 Hizmet alımı ve 03.7 Menkul Mal Alımları (Makine, Teçhizat, Bakım ve Onarım)” kapsamındadır” ifadelerine yer verildi. KÜBRA AKABALI
Gebze Teknik Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Komisyonu’nun kararına göre BAP çağrıları açıldı.

Mayıs 2019 BAP çağrılarının açılmasına karar verilen proje tipleri GTÜ’den yaplan açılama ile belirlendi. GTÜ’den yapılan açıklamada, “GTÜ 101 Yüksek Lisans Tez Projesi, GTÜ 102 Doktora Tez Projesi, GTÜ 104 Araştırma Başlangıç Destek Projeleri, GTÜ 105 Kapsamlı Araştırma Projeleri, GTÜ 110 Bilimsel Toplantı Düzenleme Destekleri, GTÜ 111 Bilimsel Etkinliklere Katılım Desteği, GTÜ 112 Patent Teşvik Desteği BAP Proje başvuruları, yeni geliştirilen GTÜ BAP otomasyon sistemi (http://www.bap.gtu.edu.tr ) kullanılarak gerçekleştirilecektir.

TÜM İŞLEMLER ELEKTRONİK ORTAMDA

BAP otomasyon sistemine GTÜ kullanıcı adı ile giriş yapıldığında, proje başvuruları için kullanılacak formlar ve ilgili uygulama yönergesine erişilebilir. Proje Yürütücüsü’nün başvurusu, iç/dış hakemlik ve koordinasyon biriminin tüm işlemleri bu belgede özetlendiği gibi elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Mayıs 2019 BAP çağrıları için son başvuru tarihi 10 Haziran 2019’dur. Bir öğretim elemanı, aynı başvuru döneminde en fazla iki proje başvurusu yapabilir. Mevcut BAP projelerinde sonuç raporu veya ara raporu teslimi gibi yükümlülüklerini tamamlamayan Proje Yürütücülerinin 2019 yılı BAP başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Profesör ünvanlı öğretim üyeleri GTÜ 101/102/110/111/112 çağrılarına başvuru yapabilir. Projelerin bütçesinde tanımlanabilecek harcama kalemleri; “03.2 Tüketim Malzemeleri, 03.3 Yolluklar, 03.5 Hizmet alımı ve 03.7 Menkul Mal Alımları (Makine, Teçhizat, Bakım ve Onarım)” kapsamındadır” ifadelerine yer verildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.