GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

GTÜ’den başarılı bir iş!

Gebze 07.07.2020 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTÜ’den başarılı bir iş!

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, GTÜ’nün 2018-2020 dönemini kapsayan akademik ve idari durumunu değerlendiriyor. GTÜ’nün 2018-2020 dönemini kapsayan akademik ve idari durumu değerlendirme toplantısına gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Yazı İşleri Müdürümüz Çağlar Akar ve muhabirimiz Refik Sıla Güvenç katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan natürel sızma zeytinyağı ürettiklerini dile getirdi. GTÜ Rektörü Muhammed Hasan Aslan’ın ilginç açıklamalarını, koronaya bakışı ve korona virüsün ülkemiz için sonuçlarını ve yarınki gazetemizde bulabilirsiniz.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, GTÜ’nün 2018-2020 dönemini kapsayan akademik ve idari durumunu değerlendiriyor.

GTÜ’nün 2018-2020 dönemini kapsayan akademik ve idari durumu değerlendirme toplantısına gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Yazı İşleri Müdürümüz Çağlar Akar ve muhabirimiz Refik Sıla Güvenç katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan natürel sızma zeytinyağı ürettiklerini dile getirdi.

GTÜ Rektörü Muhammed Hasan Aslan’ın ilginç açıklamalarını, koronaya bakışı ve korona virüsün ülkemiz için sonuçlarını ve yarınki gazetemizde bulabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.