GTÜ’den çağa uygun aplikasyon!

Gebze 06.08.2020 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTÜ’den çağa uygun aplikasyon!

GTÜ Akademisyeninin geliştirdiği mobil uygulama ile fiyatı en uygun ürün nerede, müşterisi tarafından anında öğrenilecek. Çağımızda hayatın hızlı akması, her şeye ve her yere gerektiği kadar vakit ayıramamak mobil uygulamaları gündemimize getirdi. Gebze Teknik Üniversitesinde (GTÜ) alışverişe fazla vakti olmayan, ihtiyacı olan ürünleri bulunduğu çevrede uygun fiyata almak isteyenler için KAÇA? uygulaması hayata geçirildi. Mobil uygulama GTÜ Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayhan Demiriz koordinatörlüğünde, farklı üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Öğrencisi Arzu GÖK, Bilgisayar Mühendisi Yusuf Taha Öztürk tarafından geliştirildi. Kaça?, insanların ürün fiyatlarını, ürünlerin satıldığı marketlerin konumlarını, ürünler hakkındaki yorumlarını birbirleriyle paylaşmalarına olanak sağlamaktadır. Böylelikle uygulama, kullanıcıların diledikleri ürünleri yakınlarındaki fiziksel mağazalarda en uygun fiyata almasına yardımcı olacak ayrıca; potansiyel müşteriler, yakınlarında bulunan mağazaların güncel fiyat ve stok bilgilerine ulaşarak, mağazaların sundukları indirim ve fırsatlardan haberdar olacaklardır. Kullanıcıların alışveriş listelerindeki ürünleri, “en kısa yol”, “en hızlı yol” veya “en ucuz sepet” gibi kriterleri belirleyip market rotası oluşturarak satın almalarını sağlayacak özelliklerin geliştirilmesi halen devam etmektedir. 2019 yılında patent başvurusu yapılmış olan uygulamada halen iki yüz binden fazla ürüne (barkoda) ait ortalama fiyat bilgisi verilebilmektedir.  KAÇA? uygulaması AppStore veya Google Play’den kolaylıkla indirilebilir.    

GTÜ Akademisyeninin geliştirdiği mobil uygulama ile fiyatı en uygun ürün nerede, müşterisi tarafından anında öğrenilecek.

Çağımızda hayatın hızlı akması, her şeye ve her yere gerektiği kadar vakit ayıramamak mobil uygulamaları gündemimize getirdi. Gebze Teknik Üniversitesinde (GTÜ) alışverişe fazla vakti olmayan, ihtiyacı olan ürünleri bulunduğu çevrede uygun fiyata almak isteyenler için KAÇA? uygulaması hayata geçirildi. Mobil uygulama GTÜ Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayhan Demiriz koordinatörlüğünde, farklı üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Öğrencisi Arzu GÖK, Bilgisayar Mühendisi Yusuf Taha Öztürk tarafından geliştirildi.

Kaça?, insanların ürün fiyatlarını, ürünlerin satıldığı marketlerin konumlarını, ürünler hakkındaki yorumlarını birbirleriyle paylaşmalarına olanak sağlamaktadır. Böylelikle uygulama, kullanıcıların diledikleri ürünleri yakınlarındaki fiziksel mağazalarda en uygun fiyata almasına yardımcı olacak ayrıca; potansiyel müşteriler, yakınlarında bulunan mağazaların güncel fiyat ve stok bilgilerine ulaşarak, mağazaların sundukları indirim ve fırsatlardan haberdar olacaklardır. Kullanıcıların alışveriş listelerindeki ürünleri, “en kısa yol”, “en hızlı yol” veya “en ucuz sepet” gibi kriterleri belirleyip market rotası oluşturarak satın almalarını sağlayacak özelliklerin geliştirilmesi halen devam etmektedir. 2019 yılında patent başvurusu yapılmış olan uygulamada halen iki yüz binden fazla ürüne (barkoda) ait ortalama fiyat bilgisi verilebilmektedir.  KAÇA? uygulaması AppStore veya Google Play’den kolaylıkla indirilebilir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.