GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

GTÜ’den Ders Çalışan Öğrencilere İkram

Gebze 26.12.2017 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GTÜ’den Ders Çalışan Öğrencilere İkram

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğrencilerin final sınavlarına rahatça hazırlanmaları için 24 saat açık tutulan kütüphane hizmetinin ardından GTÜ Öğrenci Konsey Başkanlığı’ da yiyecek ve içecek imkânı sağladı.

Gebze Teknik Üniversitesi eğitim-öğretim ve araştırma programları çerçevesinde ihtiyaç duyulan bilgi kaynaklarını en kısa sürede ve ekonomik bir biçimde kullanıcısına sağlamak için hizmet veren kütüphanesinde final sınav seferberliği başlatıldı. Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün’ün göreve başlamasının ardından eğitim öğretim dönemi boyunca cumartesi ve pazar dâhil olmak üzere geç saatlere kadar kütüphanenin hizmet süresi artırılmıştı. Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün’ün geçtiğimiz günlerde ise kütüphanenin final sınavları boyunca 24 saat hizmet vermesini sağlamıştı.     ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK 24 saat açık tutulan kütüphanenin ardından öğrenciler kütüphanede sabahlamaya başladı. Final sınavlarına hazırlanmak için sabahlayan öğrenciler için harekete geçen GTÜ Öğrenci Konseyi de öğrencilere sandviç, ayran, meyve suyu ve su dağıtımı yapmaya başladı. Öğrenci arkadaşlarının kütüphanede ders çalışmaya teşviki ve ihtiyaçlarının karşılanması için böyle bir etkinlik yaptıklarını aktaran Öğrenci Konsey Başkanı Aydın Kurt etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Yiyecek ve içecek dağıtımından faydalanan öğrenciler memnuniyetlerini ifade ettiler.  
Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğrencilerin final sınavlarına rahatça hazırlanmaları için 24 saat açık tutulan kütüphane hizmetinin ardından GTÜ Öğrenci Konsey Başkanlığı’ da yiyecek ve içecek imkânı sağladı.

Gebze Teknik Üniversitesi eğitim-öğretim ve araştırma programları çerçevesinde ihtiyaç duyulan bilgi kaynaklarını en kısa sürede ve ekonomik bir biçimde kullanıcısına sağlamak için hizmet veren kütüphanesinde final sınav seferberliği başlatıldı. Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün’ün göreve başlamasının ardından eğitim öğretim dönemi boyunca cumartesi ve pazar dâhil olmak üzere geç saatlere kadar kütüphanenin hizmet süresi artırılmıştı. Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün’ün geçtiğimiz günlerde ise kütüphanenin final sınavları boyunca 24 saat hizmet vermesini sağlamıştı.

 

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

24 saat açık tutulan kütüphanenin ardından öğrenciler kütüphanede sabahlamaya başladı. Final sınavlarına hazırlanmak için sabahlayan öğrenciler için harekete geçen GTÜ Öğrenci Konseyi de öğrencilere sandviç, ayran, meyve suyu ve su dağıtımı yapmaya başladı. Öğrenci arkadaşlarının kütüphanede ders çalışmaya teşviki ve ihtiyaçlarının karşılanması için böyle bir etkinlik yaptıklarını aktaran Öğrenci Konsey Başkanı Aydın Kurt etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Yiyecek ve içecek dağıtımından faydalanan öğrenciler memnuniyetlerini ifade ettiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.