GTÜ’den TÜKSİAD'a tam destek

Gebze 19.03.2016 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTÜ’den TÜKSİAD'a tam destek

TÜKSİAD heyetini kabul eden Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, TÜKSİAD’a her türlü akademik desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün'ü makamında ziyaret etti.  Büyük adım attık Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen görüşmede TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, yeni dönemde derneğin gerçekleştirmeyi planladığı hedeflerle ilgili Rektör Haluk Görgün'e bilgiler verdi. TÜKSİAD'ın kongrede isim değişikliğine gittiğini ve Türkiye Derneği olma yolunda büyük bir adım attığını ifade eden Tüksiad Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, görev ve sorumlulukların farkında olduklarını, bu yükün altından kalkacak ve hizmet çıtasını yukarılara taşıyacak  enerji ve sinerjinin yönetim kurulunda yeterince bulunduğu kaydetti. Nisan ayının ortasında Gebze’de uluslararası bir organizasyona ev sahibi yapacaklarını ve Türkiye- Kore iş forumunu düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Aslantürk, rektörü programa davet etti. Akademik destek veririz TÜKSİAD'ın yeni yönetimi ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden GTÜ Rektörü Prof. Dr. Görgün,  Başkan ve yeni yönetimine başarılar dileyerek başladığı konuşmasında,  derneğin isim değişikliğine gitmesinin yeni bir vizyon olduğuna işaret ederek, derneğin yapacağı her türlü çalışmalara akademik desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Ar-Ge, inivasyon ve üyelerin eğitimi, toplantı ve organizasyonlarda konuşmacı desteği de verebileceklerini ifade eden Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü ,TÜKSİAD ile birlikte çalışmaktan büyük memnunluk duyacağını sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, günün anısına Rektör Görgün'e bakır işlemeli fincan takımı hediye etti.  
TÜKSİAD heyetini kabul eden Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, TÜKSİAD’a her türlü akademik desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün'ü makamında ziyaret etti. 

Büyük adım attık

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen görüşmede TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, yeni dönemde derneğin gerçekleştirmeyi planladığı hedeflerle ilgili Rektör Haluk Görgün'e bilgiler verdi. TÜKSİAD'ın kongrede isim değişikliğine gittiğini ve Türkiye Derneği olma yolunda büyük bir adım attığını ifade eden Tüksiad Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, görev ve sorumlulukların farkında olduklarını, bu yükün altından kalkacak ve hizmet çıtasını yukarılara taşıyacak  enerji ve sinerjinin yönetim kurulunda yeterince bulunduğu kaydetti. Nisan ayının ortasında Gebze’de uluslararası bir organizasyona ev sahibi yapacaklarını ve Türkiye- Kore iş forumunu düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Aslantürk, rektörü programa davet etti.

Akademik destek veririz

TÜKSİAD'ın yeni yönetimi ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden GTÜ Rektörü Prof. Dr. Görgün,  Başkan ve yeni yönetimine başarılar dileyerek başladığı konuşmasında,  derneğin isim değişikliğine gitmesinin yeni bir vizyon olduğuna işaret ederek, derneğin yapacağı her türlü çalışmalara akademik desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Ar-Ge, inivasyon ve üyelerin eğitimi, toplantı ve organizasyonlarda konuşmacı desteği de verebileceklerini ifade eden Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü ,TÜKSİAD ile birlikte çalışmaktan büyük memnunluk duyacağını sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, günün anısına Rektör Görgün'e bakır işlemeli fincan takımı hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.