19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTÜ Ders Kayıtları Uzatıldı

Gebze 17.09.2018 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTÜ Ders Kayıtları Uzatıldı

Gebze Teknik Üniversitesi’nde (GTÜ) öğrenci kayıtlarının ardından 10 Eylül’de ders kayıtlarının başlaması gerekiyordu. Server erişim problemi nedeni ile ertelenen ders kayıt tarihleri 20 Eylül’e kadar uzatıldı.

Kayıt yaptıran öğrencilerden geçerli yabancı dil sınav sonucu sunan veya İngilizce sınavında başarılı olan ve birinci sınıfa kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler; güz dönemi için ders kayıt haftasında (10-14 Eylül 2018) ders kaydı yaptırmaları gerekiyordu. Geçtiğimiz günlerde Gebze Teknik Üniversitesi Öğrenci İşleri Başkanlığı bir açıklama yaparak ders kayıt ekranının açılmadığını duyurmuştu. Yapılan açıklamada, “Server erişim problemi nedeni ile ders kayıt ekranı açılmamıştır. Problem giderildiğinde öğrencilerimiz bilgilendirilecektir. Ders kayıtları ile ilgili duyuru Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı’nca web sayfasında http://www.gtu.edu.tr/kategori/1007/3/ogrenci-isleri-dairebaskanligi.aspx ayrıca ilan edilecektir.” denilerek ders kayıtlarının ertelendiği duyurulmuştu. Önceki gün Gebze Teknik Üniversitesi Öğrenci İşleri Başkanlığı tekrar bir açıklama yaparak ders kayıtlarının uzatıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, “Üniversitemiz ders kayıtları 20.09.2018 perşembe akşamı saat 17.00 ye kadar uzatılmıştır. Ayrıca mazeretli ders kayıt haftası olmayacaktır.” ifadelerine yer verildi. KÜBRA AKABALI
Gebze Teknik Üniversitesi’nde (GTÜ) öğrenci kayıtlarının ardından 10 Eylül’de ders kayıtlarının başlaması gerekiyordu. Server erişim problemi nedeni ile ertelenen ders kayıt tarihleri 20 Eylül’e kadar uzatıldı.

Kayıt yaptıran öğrencilerden geçerli yabancı dil sınav sonucu sunan veya İngilizce sınavında başarılı olan ve birinci sınıfa kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler; güz dönemi için ders kayıt haftasında (10-14 Eylül 2018) ders kaydı yaptırmaları gerekiyordu. Geçtiğimiz günlerde Gebze Teknik Üniversitesi Öğrenci İşleri Başkanlığı bir açıklama yaparak ders kayıt ekranının açılmadığını duyurmuştu. Yapılan açıklamada, “Server erişim problemi nedeni ile ders kayıt ekranı açılmamıştır. Problem giderildiğinde öğrencilerimiz bilgilendirilecektir. Ders kayıtları ile ilgili duyuru Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı’nca web sayfasında http://www.gtu.edu.tr/kategori/1007/3/ogrenci-isleri-dairebaskanligi.aspx ayrıca ilan edilecektir.” denilerek ders kayıtlarının ertelendiği duyurulmuştu. Önceki gün Gebze Teknik Üniversitesi Öğrenci İşleri Başkanlığı tekrar bir açıklama yaparak ders kayıtlarının uzatıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, “Üniversitemiz ders kayıtları 20.09.2018 perşembe akşamı saat 17.00 ye kadar uzatılmıştır. Ayrıca mazeretli ders kayıt haftası olmayacaktır.” ifadelerine yer verildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.