GTÜ’lü Öğrencilerin TEI Stajı Başladı

Gebze 15.11.2018 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTÜ’lü Öğrencilerin TEI Stajı Başladı

TEITUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. ile Gebze Teknik Üniversitesi arasında imzalanan işbirliğinin ardından GTÜ’lü öğrenciler staja başladı.

Gebze Teknik Üniversitesi’nde; Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümlerinde 3. ve 4. sınıflarda okuyan ve gerekli kriterleri sağlayan öğrenciler TEI’de uzun dönemli staj programına imzalanan anlaşma ile kabul edildi. Proje ile genç mühendis adaylarının üniversitede öğrendikleri teorik bilgileri, TEI’nin mühendislerinden edinecekleri tecrübeler ile harmanlayarak ülkemizin savunma ve havacılık sektörüne katkı sağlayacak şekilde pratiğe dönüştürmelerinin hedeflendiği aktarıldı. KÜBRA AKABALI
TEITUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. ile Gebze Teknik Üniversitesi arasında imzalanan işbirliğinin ardından GTÜ’lü öğrenciler staja başladı.

Gebze Teknik Üniversitesi’nde; Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümlerinde 3. ve 4. sınıflarda okuyan ve gerekli kriterleri sağlayan öğrenciler TEI’de uzun dönemli staj programına imzalanan anlaşma ile kabul edildi. Proje ile genç mühendis adaylarının üniversitede öğrendikleri teorik bilgileri, TEI’nin mühendislerinden edinecekleri tecrübeler ile harmanlayarak ülkemizin savunma ve havacılık sektörüne katkı sağlayacak şekilde pratiğe dönüştürmelerinin hedeflendiği aktarıldı.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.