GTÜ’lü öğrenciye Genel Müdürlük desteği!

Gebze 07.02.2019 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTÜ’lü öğrenciye Genel Müdürlük desteği!

Gebze Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölüm Başkanlığı tarafından öğrencilerin kariyer planlamaları yapıp hedeflerine başarıyla ulaşmaları yönündeki çalışmaları meyvelerini vermeye devam ediyor.

Gebze Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölüm Başkanlığı tarafından öğrencilerin kariyer planlamaları yapıp hedeflerine başarıyla ulaşmaları yönündeki çalışmaları meyvelerini vermeye devam ediyor. Son olarak bu yöndeki çalışmalar neticesinde Harita Genel Müdürlüğü’ne kariyer hedefleri ve proje ile çalışma alanları bilgisi ulaştırılan öğrencimize staj ve öğrenim hayatı boyunca danışmanlık desteği sağlanacağı bildirildi. TSK İÇİN PROJE YAPIYOR GTÜ Harita Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Uğur Samet Erdem’in TSK için geliştirmek istediği proje ve çalışmaları Harita Genel Müdürü Tuğgeneral Osman Alp’ı etkiledi. Öğrencimizin tüm bilgi ve deneyimini ordumuzun hizmetinde kullanmak istediği yönündeki kariyer mektubunu okuyan Alp, kendisiyle görüşerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca kendisine staj konusunda destek sağlayacağını belirtirken öğrenim hayatı boyunca tüm çalışmalarında destek olacakları sözünü verdi. ŞANLI ORDUMUZUN GÖNÜLLÜ NEFERLERİ Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Taşkın Kavzoğlu, öğrencilerden kariyerlerine ve çalışmak istedikleri projelere dair bir yazı yazmalarını istediğini, Erdem’in yazısında Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde değerlendirilecek çalışmalar üzerinde yoğunlaşıp, tüm bilgi ve enerjisini sahada askerlerimizin işini kolaylaştıracak projeler için kullanacağını yazdığını kaydetti. Kavzoğlu, “Öğrencimizin kariyer yazısını, gayretli öğrencilere ilgi ve desteğine defalarca tanık olduğum Harita Genel Müdürü Komutanımıza gönderdim. Kendisi, öğrencimizin yazdıklarından çok etkilendiğini ifade ederek görüşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine telefon uygulamasıyla görüntülü görüşme gerçekleştirip öğrencimizle komutanımızı buluşturdum. Sağ olsun, Komutanımız öğrencimize her türlü eğitim desteği sağlayıp staj hususunda yardımcı olacağını ifade etti. Şanlı ordumuzun böyle gönüllü neferleri olduğunu bilmek beni mutlu etti. Öğrencimizi kutluyorum.’ şeklinde konuştu. PROJEYE BAŞLADI Tuğgeneral Osman Alp’in kendisine gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden öğrencimiz Erdem, “Harita Mühendisliği bölümünü seçerken ordumuza iyi bir Mühendis olup hizmet etmeye karar vermiştim. Şimdi üniversitede aldığım eğitimle gelecekte yapmaya karar verdiğim projelerimi gerçekleştirebileceğim. Bölüm Başkanı Hocamızın bizlere her türlü desteği sağlayıp geleceğimize yön vermemize yardımcı olması bizler için büyük şans. Emeği geçen Hocalarımızı ve Komutanımızı mahcup etmeyip çok çalışacağız. Komutanımla cep telefonu numaralarımızı kaydettik. Bana gösterilen bu samimi ve sıcak ilgi öğrencilik hayatım boyunca beni motive edecek. Kendilerine ilgilerinden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Gebze Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölüm Başkanlığı tarafından öğrencilerin kariyer planlamaları yapıp hedeflerine başarıyla ulaşmaları yönündeki çalışmaları meyvelerini vermeye devam ediyor.

Gebze Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölüm Başkanlığı tarafından öğrencilerin kariyer planlamaları yapıp hedeflerine başarıyla ulaşmaları yönündeki çalışmaları meyvelerini vermeye devam ediyor. Son olarak bu yöndeki çalışmalar neticesinde Harita Genel Müdürlüğü’ne kariyer hedefleri ve proje ile çalışma alanları bilgisi ulaştırılan öğrencimize staj ve öğrenim hayatı boyunca danışmanlık desteği sağlanacağı bildirildi.

TSK İÇİN PROJE YAPIYOR

GTÜ Harita Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Uğur Samet Erdem’in TSK için geliştirmek istediği proje ve çalışmaları Harita Genel Müdürü Tuğgeneral Osman Alp’ı etkiledi. Öğrencimizin tüm bilgi ve deneyimini ordumuzun hizmetinde kullanmak istediği yönündeki kariyer mektubunu okuyan Alp, kendisiyle görüşerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca kendisine staj konusunda destek sağlayacağını belirtirken öğrenim hayatı boyunca tüm çalışmalarında destek olacakları sözünü verdi.

ŞANLI ORDUMUZUN GÖNÜLLÜ NEFERLERİ

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Taşkın Kavzoğlu, öğrencilerden kariyerlerine ve çalışmak istedikleri projelere dair bir yazı yazmalarını istediğini, Erdem’in yazısında Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde değerlendirilecek çalışmalar üzerinde yoğunlaşıp, tüm bilgi ve enerjisini sahada askerlerimizin işini kolaylaştıracak projeler için kullanacağını yazdığını kaydetti. Kavzoğlu, “Öğrencimizin kariyer yazısını, gayretli öğrencilere ilgi ve desteğine defalarca tanık olduğum Harita Genel Müdürü Komutanımıza gönderdim. Kendisi, öğrencimizin yazdıklarından çok etkilendiğini ifade ederek görüşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine telefon uygulamasıyla görüntülü görüşme gerçekleştirip öğrencimizle komutanımızı buluşturdum. Sağ olsun, Komutanımız öğrencimize her türlü eğitim desteği sağlayıp staj hususunda yardımcı olacağını ifade etti. Şanlı ordumuzun böyle gönüllü neferleri olduğunu bilmek beni mutlu etti. Öğrencimizi kutluyorum.’ şeklinde konuştu.

PROJEYE BAŞLADI

Tuğgeneral Osman Alp’in kendisine gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden öğrencimiz Erdem, “Harita Mühendisliği bölümünü seçerken ordumuza iyi bir Mühendis olup hizmet etmeye karar vermiştim. Şimdi üniversitede aldığım eğitimle gelecekte yapmaya karar verdiğim projelerimi gerçekleştirebileceğim. Bölüm Başkanı Hocamızın bizlere her türlü desteği sağlayıp geleceğimize yön vermemize yardımcı olması bizler için büyük şans. Emeği geçen Hocalarımızı ve Komutanımızı mahcup etmeyip çok çalışacağız. Komutanımla cep telefonu numaralarımızı kaydettik. Bana gösterilen bu samimi ve sıcak ilgi öğrencilik hayatım boyunca beni motive edecek. Kendilerine ilgilerinden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.