GTÜ öğrencilerini bekliyor

Gebze 10.08.2020 - 21:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTÜ öğrencilerini bekliyor

IEEE Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Öğrenci Topluluğu’ndan tercih döneminde önemli bir destek geldi. Üniversitenin bölümleri topluluk öğrencileri tarafından hazırlanan videolarla tanıtılıyor. Akademisyen ve öğrencilerle yapılan röportajlarla tercih yapacak öğrencilerin merak ettikleri tüm hususlarda bilgilendirme yapılıyor. Böylece aday öğrenciler GTÜ’yü üniversitede öğrenim gören öğrencilerin gözünden en açıklayıcı şekilde tanıma imkânı elde ediyor. Gebze Teknik Tam Senlik! Başlığıyla yayınlanan video listesine aşağıdaki linkten erişim sağlanabilir: https://www.youtube.com/playlist?list=PL_saI2mAcPipdZ_r9HFTrA67SKkH8lgij

IEEE Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Öğrenci Topluluğu’ndan tercih döneminde önemli bir destek geldi. Üniversitenin bölümleri topluluk öğrencileri tarafından hazırlanan videolarla tanıtılıyor. Akademisyen ve öğrencilerle yapılan röportajlarla tercih yapacak öğrencilerin merak ettikleri tüm hususlarda bilgilendirme yapılıyor. Böylece aday öğrenciler GTÜ’yü üniversitede öğrenim gören öğrencilerin gözünden en açıklayıcı şekilde tanıma imkânı elde ediyor.

Gebze Teknik Tam Senlik! Başlığıyla yayınlanan video listesine aşağıdaki linkten erişim sağlanabilir:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL_saI2mAcPipdZ_r9HFTrA67SKkH8lgij

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.