GTÜ Türkiye’nin markası olacak!

Gebze 20.11.2015 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTÜ Türkiye’nin markası olacak!

Geçtiğimiz yıl TBMM’de alınan kararla GYTE’den Gebze Teknik Üniversitesi’ne dönüştürülen GTÜ kısa sürede bölgenin markası olma yolunda hızla ilerliyor.

Prof.Dr. Haluk Görgün’ün de Rektör olmasıyla birlikte Gebze ile entegre olan ve Ulusal bazda önemli çalışmalar yapan Gebze Teknik Üniversitesi göz dolduruyor. Adeta kabuk değiştiren GTÜ, kısa sürede URAP tarafından Türkiye’nin en başarılı sekizincisi seçilmişti. GTÜ KENDİNDEN EMİN İLERLİYOR Yakın bir zamanda Yerli Savunma Sanayi‘nin üretimi konunda iş birliği anlaşması yapan GTÜ,  Yıldız Teknik ve Akdeniz Üniversitesi ile anlaşarak Teknoloji Transfer Ofisi konusunda anlaşma yapmıştı. Gebze Ticaret odası ile birlikte Gebze’ye Sanayi Müzesi kurulması için protokol imzalayan GTÜ, TOKİ ile anlaşarak öğretim üyeleri ve çalışmalarının konut sorununu da bir nebze olsun gidermişti. TÜBİTAK ile entegre hizmet veren ve Türkiye’nin markası olma yolunda kendinden emin adımlarla yürüyen GTÜ’nün bu çalışmaları Akademik çevrelerce alkışlanıyor. 
Geçtiğimiz yıl TBMM’de alınan kararla GYTE’den Gebze Teknik Üniversitesi’ne dönüştürülen GTÜ kısa sürede bölgenin markası olma yolunda hızla ilerliyor.

Prof.Dr. Haluk Görgün’ün de Rektör olmasıyla birlikte Gebze ile entegre olan ve Ulusal bazda önemli çalışmalar yapan Gebze Teknik Üniversitesi göz dolduruyor. Adeta kabuk değiştiren GTÜ, kısa sürede URAP tarafından Türkiye’nin en başarılı sekizincisi seçilmişti.

GTÜ KENDİNDEN EMİN İLERLİYOR

Yakın bir zamanda Yerli Savunma Sanayi‘nin üretimi konunda iş birliği anlaşması yapan GTÜ,  Yıldız Teknik ve Akdeniz Üniversitesi ile anlaşarak Teknoloji Transfer Ofisi konusunda anlaşma yapmıştı. Gebze Ticaret odası ile birlikte Gebze’ye Sanayi Müzesi kurulması için protokol imzalayan GTÜ, TOKİ ile anlaşarak öğretim üyeleri ve çalışmalarının konut sorununu da bir nebze olsun gidermişti. TÜBİTAK ile entegre hizmet veren ve Türkiye’nin markası olma yolunda kendinden emin adımlarla yürüyen GTÜ’nün bu çalışmaları Akademik çevrelerce alkışlanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.