GTÜ’ye Yeni Kampüs!

Gebze 15.08.2018 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTÜ’ye Yeni Kampüs!

Gebze Teknik Üniversitesi Mehmet Yıldırım, Yıport Eğitim Kampüsünün Protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleşti.

Eğitime 100 Destek Kampanyası çerçevesinde Yılport Konteyner Terminali ve Liman İşletmeleri A.Ş. tarafından 54 derslik, 1 adet kapalı spor salonu, 200 öğrencilik yurt ile donatım ve tefrişat işlerinin yapılacağı Gebze Teknik Üniversitesi Mehmet Yıldırım Yılport Eğitim Kampüsü protokol imza töreni, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleşti.Valilik Makamında gerçekleştirilen törenine;  Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Yıldırım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Özer Öz, Yılport Gebze Kamu ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Bahri Kaya ve Avukat Mübeccel Öztürk katıldı. PROTOKOL İMZALIYORUZ Eğitime verilen katkıları takdirle karşıladığını belirten Vali Hüseyin Aksoy; “Gebze Teknik Üniversitesi Kampüsü içerisinde Mehmet yıldırım Yılport Eğitim Kampüsü yapılmak üzere bugün Yılport Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım bey ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörümüzle bir protokol imzalıyoruz. Yaklaşık olarak 25 bin metrekare kapalı alanı olacak bir eğitim kampüsünü hayata geçirmek için çalışmalar gerçekleştiriliyor. Yılport hem Kocaeli’nde, hem de Türkiye’nin farklı bölgelerinde eğitime katkı sunan bir kuruluşuz.  Bu anlamda eğitime katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” diyerek, protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.  Vali Aksoy’un konuşmalarının ardından Gebze Teknik Üniversitesi Mehmet Yıldırım Yılport Eğitim Kampüsünün protokolü hayırlı olsun dilekleriyle imzalandı.
Gebze Teknik Üniversitesi Mehmet Yıldırım, Yıport Eğitim Kampüsünün Protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleşti.

Eğitime 100 Destek Kampanyası çerçevesinde Yılport Konteyner Terminali ve Liman İşletmeleri A.Ş. tarafından 54 derslik, 1 adet kapalı spor salonu, 200 öğrencilik yurt ile donatım ve tefrişat işlerinin yapılacağı Gebze Teknik Üniversitesi Mehmet Yıldırım Yılport Eğitim Kampüsü protokol imza töreni, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleşti.Valilik Makamında gerçekleştirilen törenine;  Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Yıldırım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Özer Öz, Yılport Gebze Kamu ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Bahri Kaya ve Avukat Mübeccel Öztürk katıldı.

PROTOKOL İMZALIYORUZ

Eğitime verilen katkıları takdirle karşıladığını belirten Vali Hüseyin Aksoy; “Gebze Teknik Üniversitesi Kampüsü içerisinde Mehmet yıldırım Yılport Eğitim Kampüsü yapılmak üzere bugün Yılport Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım bey ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörümüzle bir protokol imzalıyoruz. Yaklaşık olarak 25 bin metrekare kapalı alanı olacak bir eğitim kampüsünü hayata geçirmek için çalışmalar gerçekleştiriliyor. Yılport hem Kocaeli’nde, hem de Türkiye’nin farklı bölgelerinde eğitime katkı sunan bir kuruluşuz.  Bu anlamda eğitime katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” diyerek, protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.  Vali Aksoy’un konuşmalarının ardından Gebze Teknik Üniversitesi Mehmet Yıldırım Yılport Eğitim Kampüsünün protokolü hayırlı olsun dilekleriyle imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.