Güçlü bir neslin oluşması için çalışıyoruz

Gebze 26.08.2019 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Güçlü bir neslin oluşması için çalışıyoruz

Başkan Büyükakın, “Atacağımız her adımın üzerinde hassasiyetle çalışıyoruz. Ekibimizle birlikte tüm konuları derinlemesine analiz ediyor ve adımlarımızı buna göre atıyoruz” açıklamasını yaptı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu, Gültepe Platformu Başkanı Taner Sinan Çakırer, Büro Memur-Sen Kocaeli 3 Nolu Şube Başkanı Fırat Güler ve yönetimlerini makamında konuk etti. Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Gürcü’süyle, Abhaza’sıyla, Arap’ıyla, Roman’ıyla velhasıl tüm milletimizle bir ve beraber olduk vurgusu yapılan birliktelikte nazik ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Ülkemiz başta olmak üzere Kocaeli olarak hepimiz kardeşiz. Hep birlikte Türkiye olduk ve önümüzdeki engelleri tek tek geçtik. Şimdi daha güzel hizmetleri yapmak için gayret ediyoruz. Bu hedef doğrultusunda Sivil Toplum Kuruluşlarımıza da bizlere verdiği destek ve güven için bir kez daha teşekkür ederim” dedi. “TÜM KONULARI DERİNLEMESİNE ANALİZ EDİYORUZ” Hemşeri Dernekleri, Sendikal çalışma yürüten kurumlar ile mahallelerin sosyal ve kültürel alanda gelişmesi için çalışan tüm STK’lara teşekkür eden Başkan Büyükakın, geleceğin marka şehir Kocaeli hedefi için milletimizin alın terinden artırarak vermiş olduğu vergilerle en güzel hizmeti gerçekleştireceklerini söyledi. Kentin her alanda gelişmesi için planlı bir çalışma içerisinde olduklarını da söyleyen Başkan Büyükakın, “Atacağımız her adımın üzerinde hassasiyetle çalışıyoruz. Ekibimizle birlikte tüm konuları derinlemesine analiz ediyor ve adımlarımızı buna göre atıyoruz. Vatandaşlarımıza olan sorumluluğumuzu da çok iyi biliyoruz. Gerek gönül belediyeciliği gerekse fiziki hizmetlerimizle halkımızın yüreğinde her daim kalacağız” ifadelerini sarf etti. “DEĞERLERİMİZ TEMELİNDE GÜÇLÜ BİR NESLİN OLUŞMASI İÇİN” Konuklarıyla yakından ilgilenen kente dair fikir ve önerilerini dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, özellikle çocuklar ve gençler için gerek kentin gerekse ülkemizin zengin tarihsel ve toplumsal olayların iyi öğretilmesinin gereğini de dile getirdi. Çocuklar ve gençler üzerine yapılacak her hayırlı projeye destek vereceklerini belirten Başkan Büyükakın, “Gençlerimizin var olan potansiyellerinin ve yeteneklerinin ortaya çıkarılmasına katkı sunacak her güzel girişimin yanında olacağız. Değerlerimiz temelinde güçlü bir neslin oluşması ve geleceğe hazır hale gelmesi için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaretler karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Başkan Büyükakın, “Atacağımız her adımın üzerinde hassasiyetle çalışıyoruz. Ekibimizle birlikte tüm konuları derinlemesine analiz ediyor ve adımlarımızı buna göre atıyoruz” açıklamasını yaptı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu, Gültepe Platformu Başkanı Taner Sinan Çakırer, Büro Memur-Sen Kocaeli 3 Nolu Şube Başkanı Fırat Güler ve yönetimlerini makamında konuk etti. Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Gürcü’süyle, Abhaza’sıyla, Arap’ıyla, Roman’ıyla velhasıl tüm milletimizle bir ve beraber olduk vurgusu yapılan birliktelikte nazik ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Ülkemiz başta olmak üzere Kocaeli olarak hepimiz kardeşiz. Hep birlikte Türkiye olduk ve önümüzdeki engelleri tek tek geçtik. Şimdi daha güzel hizmetleri yapmak için gayret ediyoruz. Bu hedef doğrultusunda Sivil Toplum Kuruluşlarımıza da bizlere verdiği destek ve güven için bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

“TÜM KONULARI DERİNLEMESİNE ANALİZ EDİYORUZ”

Hemşeri Dernekleri, Sendikal çalışma yürüten kurumlar ile mahallelerin sosyal ve kültürel alanda gelişmesi için çalışan tüm STK’lara teşekkür eden Başkan Büyükakın, geleceğin marka şehir Kocaeli hedefi için milletimizin alın terinden artırarak vermiş olduğu vergilerle en güzel hizmeti gerçekleştireceklerini söyledi. Kentin her alanda gelişmesi için planlı bir çalışma içerisinde olduklarını da söyleyen Başkan Büyükakın, “Atacağımız her adımın üzerinde hassasiyetle çalışıyoruz. Ekibimizle birlikte tüm konuları derinlemesine analiz ediyor ve adımlarımızı buna göre atıyoruz. Vatandaşlarımıza olan sorumluluğumuzu da çok iyi biliyoruz. Gerek gönül belediyeciliği gerekse fiziki hizmetlerimizle halkımızın yüreğinde her daim kalacağız” ifadelerini sarf etti.

“DEĞERLERİMİZ TEMELİNDE GÜÇLÜ BİR NESLİN OLUŞMASI İÇİN”

Konuklarıyla yakından ilgilenen kente dair fikir ve önerilerini dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, özellikle çocuklar ve gençler için gerek kentin gerekse ülkemizin zengin tarihsel ve toplumsal olayların iyi öğretilmesinin gereğini de dile getirdi. Çocuklar ve gençler üzerine yapılacak her hayırlı projeye destek vereceklerini belirten Başkan Büyükakın, “Gençlerimizin var olan potansiyellerinin ve yeteneklerinin ortaya çıkarılmasına katkı sunacak her güzel girişimin yanında olacağız. Değerlerimiz temelinde güçlü bir neslin oluşması ve geleceğe hazır hale gelmesi için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaretler karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.