GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ İKTİDARLARA “EVET” DİYORUZ

Darıca 03.03.2017 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ İKTİDARLARA “EVET” DİYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Gençlik Buluşmaları” kapsamında yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sistemini gençlere anlatmaya devam ediyor.

            Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte gençlerle bir araya gelen Başkan Karabacak, “Cumhuriyet tarihimiz boyunca ne zaman ki güçlü iktidarlar iş başına gelmişse , ülkemiz o süreçte önemli gelişmeler göstermiştir. Demokrat Parti’li Menderes’li yılları, Anavatan’lı Özal’lı yılları ve nihayetinde Recep Tayyi Erdoğan’ın önderliğinde Ak partili yılları en güzel örnekler olarak görmemiz mümkün.” diyerek 16 Nisan’da yapılacak referandumun, koalisyonlu yılları tarihe gömeceğini ve güçlü üiktidarların önünü açacağını söyledi. GENÇLERİMİZ 15 TEMMUZ’DA VATAN HAİNLERİNE “DUR” DEDİ Yeni anayasada gençlerin seçilme yaşının 18’e çekildiğinin altını çizen Başkan Karabacak, “biz gençlerimize güveniyoruz, sizlere inanıyoruz, 15 Temmuz gecesinde topa tüfeğe, tanka karşı duran gençlerimiz adeta vatan hainlerine dur dedi. O güne kadar, “nasıl bir gençlik yetişiyor” endişesi taşıyan herkes o gün gördü ki, vatanına, milletine, bayrağına, devletine sonuna kadar sahip çıkan bir gençlik yetişiyor. Canı pahasına o gece vatanına sahip çıkan gençlerimize yeni anayasada seçilme hakkını tanıyoruz ve inanıyoruz ki sizlerin enerjisi meclisimize güç verecektir. 16 Nisan’daki referandumda sizlere güvenen, sizlere inanan, sizlere yetki veren yeni anayasa paketine sizlerin de “evet” diyeceğine, inanıyoruz. Yeni anayasa paketinin içeriğini iyice öğrenmenizi ve çevrenizdeki arkadaşlarınıza da anlatmanızı istiyorum.” diyerek gençlerden destek istedi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Gençlik Buluşmaları” kapsamında yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sistemini gençlere anlatmaya devam ediyor.
 
 
 
 
 

 

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte gençlerle bir araya gelen Başkan Karabacak, “Cumhuriyet tarihimiz boyunca ne zaman ki güçlü iktidarlar iş başına gelmişse , ülkemiz o süreçte önemli gelişmeler göstermiştir. Demokrat Parti’li Menderes’li yılları, Anavatan’lı Özal’lı yılları ve nihayetinde Recep Tayyi Erdoğan’ın önderliğinde Ak partili yılları en güzel örnekler olarak görmemiz mümkün.” diyerek 16 Nisan’da yapılacak referandumun, koalisyonlu yılları tarihe gömeceğini ve güçlü üiktidarların önünü açacağını söyledi.

GENÇLERİMİZ 15 TEMMUZ’DA VATAN HAİNLERİNE “DUR” DEDİ

Yeni anayasada gençlerin seçilme yaşının 18’e çekildiğinin altını çizen Başkan Karabacak, “biz gençlerimize güveniyoruz, sizlere inanıyoruz, 15 Temmuz gecesinde topa tüfeğe, tanka karşı duran gençlerimiz adeta vatan hainlerine dur dedi. O güne kadar, “nasıl bir gençlik yetişiyor” endişesi taşıyan herkes o gün gördü ki, vatanına, milletine, bayrağına, devletine sonuna kadar sahip çıkan bir gençlik yetişiyor. Canı pahasına o gece vatanına sahip çıkan gençlerimize yeni anayasada seçilme hakkını tanıyoruz ve inanıyoruz ki sizlerin enerjisi meclisimize güç verecektir. 16 Nisan’daki referandumda sizlere güvenen, sizlere inanan, sizlere yetki veren yeni anayasa paketine sizlerin de “evet” diyeceğine, inanıyoruz. Yeni anayasa paketinin içeriğini iyice öğrenmenizi ve çevrenizdeki arkadaşlarınıza da anlatmanızı istiyorum.” diyerek gençlerden destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.