GÜDEF’ten hemşerilerine proje sunumu

Kocaeli 10.10.2020 - 17:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GÜDEF’ten hemşerilerine proje sunumu

Kocaeli’nin etkin Sivil Toplum Kuruluşlarından Gümüşhane Dernekler Federasyonu, ilimizde görev yapan Bürokrat hemşerilerini ziyaret etti. Kocaeli’nin etkin Sivil Toplum Kuruluşlarından Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF), ilimizde görev yapan Bürokrat hemşerilerini ziyaret etti. GÜDEF, Kocaeli Vali yardımcısı hemşerileri Ekrem Çalık ve Kocaeli İl Kültür Müdürü Fatih Taşdelen’i ziyaret ederek görevlerinde başarı diledi. Yaptığı örnek çalışmalarla takdirleri üzerinde toplayan GÜDEF, çalışmalarıyla ilgili bilgilendirdi. Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklama yapan GÜDEF Başkanı Süleyman Olgun, “Vali Yardımcımız Ekrem bey, yaklaşık 30 yıl Kaymakamlık yaparak oldukça tecrübeli bir bürokrat. Bilgi ve tecrübelerinden Kocaeli’nin de istifade etmesini istiyoruz. Kültür Müdürü Fatih Bey de başarılı bir bürokrattır. Kentimizde kültürel hayata önemli katkılar sunacaktır.” dedi. GÜDEF’TEN “GÜMÜŞHANE KONAKLARI” PROJESİ GÜDEF bu ziyaretlerde hazırladıkları Gümüşhane Konakları projesiyle ilgili bürokratlara bilgi verdi. Yatay mimariyi özendiren Gümüşhane evleri projesinin kentimizde sağlıklı yaşama katkı sunacağını ifade eden Olgun, “Gümüşhane Konakları Projesi, yatay mimariyi teşvik eden bir çalışmadır. Bakıldığı zaman Osmanlı’da evler yatay mimari ile inşa edilirken, bugün gelişmiş ülkelerde bile bu şekilde mimari vardır. Bu proje insanların toprağa ayak basmasını, komşuluk ilişkilerinin güçlenmesini ve sağlıklı bir yaşamı teşvik ediyor. Kocaeli ilimizde bu projeyi uygulamak için çalışmalarımızı neticelendirdik ve kamu kurumlarıyla görüşmelere başladık. Bundan 20-30 yıl önce insanların ihtiyacı başlarını sokacakları bir evdi. Ancak bugünün ihtiyacı sağlıklı yaşamı teşvik eden yatay mimaridir. Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda yetişmesini arzu ediyoruz. Bu kapsamda hazırladığımız projeyle ilgili Vali yardımcımızı ve Kültür Müdürümüze bilgi verdik, desteklerini aldık. Pandemi döneminin sona ermesiyle hayata geçmesi için çalışmalarımıza hız katacağız” ifadelerini kullandı.

Kocaeli’nin etkin Sivil Toplum Kuruluşlarından Gümüşhane Dernekler Federasyonu, ilimizde görev yapan Bürokrat hemşerilerini ziyaret etti.

Kocaeli’nin etkin Sivil Toplum Kuruluşlarından Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF), ilimizde görev yapan Bürokrat hemşerilerini ziyaret etti. GÜDEF, Kocaeli Vali yardımcısı hemşerileri Ekrem Çalık ve Kocaeli İl Kültür Müdürü Fatih Taşdelen’i ziyaret ederek görevlerinde başarı diledi. Yaptığı örnek çalışmalarla takdirleri üzerinde toplayan GÜDEF, çalışmalarıyla ilgili bilgilendirdi. Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklama yapan GÜDEF Başkanı Süleyman Olgun, “Vali Yardımcımız Ekrem bey, yaklaşık 30 yıl Kaymakamlık yaparak oldukça tecrübeli bir bürokrat. Bilgi ve tecrübelerinden Kocaeli’nin de istifade etmesini istiyoruz. Kültür Müdürü Fatih Bey de başarılı bir bürokrattır. Kentimizde kültürel hayata önemli katkılar sunacaktır.” dedi.

GÜDEF’TEN “GÜMÜŞHANE KONAKLARI” PROJESİ

GÜDEF bu ziyaretlerde hazırladıkları Gümüşhane Konakları projesiyle ilgili bürokratlara bilgi verdi. Yatay mimariyi özendiren Gümüşhane evleri projesinin kentimizde sağlıklı yaşama katkı sunacağını ifade eden Olgun, “Gümüşhane Konakları Projesi, yatay mimariyi teşvik eden bir çalışmadır. Bakıldığı zaman Osmanlı’da evler yatay mimari ile inşa edilirken, bugün gelişmiş ülkelerde bile bu şekilde mimari vardır. Bu proje insanların toprağa ayak basmasını, komşuluk ilişkilerinin güçlenmesini ve sağlıklı bir yaşamı teşvik ediyor. Kocaeli ilimizde bu projeyi uygulamak için çalışmalarımızı neticelendirdik ve kamu kurumlarıyla görüşmelere başladık. Bundan 20-30 yıl önce insanların ihtiyacı başlarını sokacakları bir evdi. Ancak bugünün ihtiyacı sağlıklı yaşamı teşvik eden yatay mimaridir. Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda yetişmesini arzu ediyoruz. Bu kapsamda hazırladığımız projeyle ilgili Vali yardımcımızı ve Kültür Müdürümüze bilgi verdik, desteklerini aldık. Pandemi döneminin sona ermesiyle hayata geçmesi için çalışmalarımıza hız katacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.