Gül'ün Gebze'de yaşayan kayınpederi vefat etti

Gebze 12.02.2016 - 16:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gül'ün Gebze'de yaşayan kayınpederi vefat etti

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Gebze Tavşanlı Köyü'nde yaşayan kayınpederi Ahmet Özyurt vefat etti.

11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Gebze Tavşanlı Köyü’nde yaşayan kayınpederi Ahmet Özyurt bir süre önce kaldırıldığı İstanbul’da ki hastane de hayatını kaybetti. İstanbul’da tedavi gören Özyurt’un çoklu organ yetmezliğinden vefat ettiği belirtildi. 11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül görevi sırasında Gebze’ye gelerek kayınpederini ziyaret etmişti. GENİŞ KATILIM 11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kayınpederi Ahmet Özyurt için Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde Cuma namazı sonrasında toprağa verildi. Cuma namazından sonra gerçekleşen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazı bakan ve milletvekilleri ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra siyaset, basın ve iş dünyasından çok sayıda ismin de aralarında olduğu kalabalık bir topluluk hazır bulundu. Dün tedavi gördüğü Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybeden Özyurt’un cenaze namazında saf tutan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yanı sıra merhumun ailesi ve yakınlarına taziyede bulundu.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Gebze Tavşanlı Köyü'nde yaşayan kayınpederi Ahmet Özyurt vefat etti.

11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Gebze Tavşanlı Köyü’nde yaşayan kayınpederi Ahmet Özyurt bir süre önce kaldırıldığı İstanbul’da ki hastane de hayatını kaybetti. İstanbul’da tedavi gören Özyurt’un çoklu organ yetmezliğinden vefat ettiği belirtildi. 11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül görevi sırasında Gebze’ye gelerek kayınpederini ziyaret etmişti.

GENİŞ KATILIM

11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kayınpederi Ahmet Özyurt için Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde Cuma namazı sonrasında toprağa verildi. Cuma namazından sonra gerçekleşen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazı bakan ve milletvekilleri ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra siyaset, basın ve iş dünyasından çok sayıda ismin de aralarında olduğu kalabalık bir topluluk hazır bulundu. Dün tedavi gördüğü Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybeden Özyurt’un cenaze namazında saf tutan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yanı sıra merhumun ailesi ve yakınlarına taziyede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.