Gülaltay’dan Yıldırım’a büyük destek..!

Gebze 29.04.2020 - 15:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gülaltay’dan Yıldırım’a büyük destek..!

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Semih Tufan Gülaltay, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a yeni işinde başarılar dileyerek tam destek verdi. Ülkücü Hareketin tanınmış isimlerinden, araştırmacı- yazar ve Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Semih Tufan Gülaltay Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır’a ortak olan ve Kulis Gazetesi’ni satın alan Nihat Yıldırım, medya sektöründe yayın hayatına 1 Nisan’da başladı. Medya sektörüne adım attığı günden bu yana dostları tarafından destek ve tebrik mesajları alan Nihat Yıldırım’a bugün Semih Tufan Gülaltay konuk oldu. MEDYADA GÜÇ BİRLİĞİNDEN YANAYIM Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a yeni işinde başarılar dileyen Gülaltay, “Nihat Bey yakın dostumdur. Kendisine yeni işinde başarılar dilemek üzere ziyaret etmek istedim. Çıktığı bu yolda emin adımlarla ilerlemesini diliyorum. Ben her zaman güç birliğinden yanayım. Medyada da ne kadar güç birliği olursa, haber ağı ne kadar gelişirse, ticari ortaklık ne kadar gelişirse medya o kadar güçlü olur. Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır ile ortaklığını gönülden tebrik ediyorum. İki dostuma da yayın hayatında başarılar diliyorum” dedi. YÜCE’DEN DESTEK Gülatay başarı dileklerinin ardından Tüm Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği (TÜRYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yüce ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Başkan Yüce, Yıldırım ve Sır’a destek mesajı verirken, her konuda yanlarında olacağını belirtti. Nihat Yıldırım ve Abbas Sır, Semih Tufan Gülaltay’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Semih Tufan Gülaltay, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a yeni işinde başarılar dileyerek tam destek verdi.

Ülkücü Hareketin tanınmış isimlerinden, araştırmacı- yazar ve Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Semih Tufan Gülaltay Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır’a ortak olan ve Kulis Gazetesi’ni satın alan Nihat Yıldırım, medya sektöründe yayın hayatına 1 Nisan’da başladı. Medya sektörüne adım attığı günden bu yana dostları tarafından destek ve tebrik mesajları alan Nihat Yıldırım’a bugün Semih Tufan Gülaltay konuk oldu.

MEDYADA GÜÇ BİRLİĞİNDEN YANAYIM

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a yeni işinde başarılar dileyen Gülaltay, “Nihat Bey yakın dostumdur. Kendisine yeni işinde başarılar dilemek üzere ziyaret etmek istedim. Çıktığı bu yolda emin adımlarla ilerlemesini diliyorum. Ben her zaman güç birliğinden yanayım. Medyada da ne kadar güç birliği olursa, haber ağı ne kadar gelişirse, ticari ortaklık ne kadar gelişirse medya o kadar güçlü olur. Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır ile ortaklığını gönülden tebrik ediyorum. İki dostuma da yayın hayatında başarılar diliyorum” dedi.

YÜCE’DEN DESTEK

Gülatay başarı dileklerinin ardından Tüm Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği (TÜRYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yüce ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Başkan Yüce, Yıldırım ve Sır’a destek mesajı verirken, her konuda yanlarında olacağını belirtti. Nihat Yıldırım ve Abbas Sır, Semih Tufan Gülaltay’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.